Poslušajte

PREMIJERA NOVE PESME KRAJ: Dana Karić, Srđan Lazić i Igor Simić donose nam retro zvuk osamdesetih

Ideja nastanka pesme bila je napisati pesmu kao malu operu, gde će se priča pevati

Muzika
12:04h Autor:
PREMIJERA NOVE PESME KRAJ: Dana Karić, Srđan Lazić i Igor Simić donose nam retro zvuk osamdesetih
Foto: Promo

Nakon pop-funk numere „Ja ti želim sreću“ kojom je osvežila našu muzicku scenu, Dana Karić izbacila je novi singl i to u kolaboraciji sa Srđanom Lazićem i Igorom Simićem. Numera „Kraj“ nosi sa sobom retro zvuk osamdesetih odlično uklopljen sa interpretacijama ova tri izvođača. Kao i sam naslov pesma govori o kraju jedne, a početku druge romanse, s tim da retko imamo priliku da vidimo tri izvođača na sceni od kojih svako ima svoju ulogu u priči.

Ideja nastanka pesme bila je napisati pesmu kao malu operu, gde će se priča pevati. Dana je radila muziku, a tekst je pisala zajedno sa Srđanom koji je radio i aranžman. Srđan je učestvovao na albumu ‘free birds fly high: a visual journey of love’ i sada na novom albumu ‘Faze ljubavi’ koji će uskoro izaći.

Saradnja sa Igorom dosla je spontano, kako Dana kaže: „Potrebna je bila treća uloga, treći glumac u našoj prici, a Igor ima čudesan glas, odmah sam poželela da radim sa njim. Ceo proces stvaranja bio je magičan, sve smo uradili vrlo brzo, pre svega jako smo se lepo družili i uživali. Igor i Srđan su mnogo talentovani, čast mi je bila da sarađujem sa njima.''

Dakle ako ste ljubitelj dobrih zapleta ovo je svakako pesma za vas, a ispod možete pogledati i odličan spot koji prati pomenutu priču.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs