DAŠA ŽUKOVA

STIGAO NASLEDNIK: Bivša supruga Romana Abramoviča rodila sina bogatom grčkom nasledniku! (FOTO)

U decembru prošle godine javnost je saznala kako godinu dana nakon venčanja Daša Žukova i Stavros Niarchos čekaju i svoje prvo zajedničko dete. Daša Žukova iz braka s Romanom Abramovičem ima već dvoje dece

Vip roditelji
Autor:
STIGAO NASLEDNIK: Bivša supruga Romana Abramoviča rodila sina bogatom grčkom nasledniku! (FOTO)
Daša Žukova, Foto: Profimedia

Srećnu vest da je Daša Žukova rodila dečaka svetu je otkrila modna dizajnerka Dajana von Furstenberg, koja je na svom Instagramu objavila fotografiju nepoznatog dvorišta ukrašenog šarenim vrpcama i slovima na kojima piše 'Dobrodošao na svet Philip Stavros Niarchos'.

Maleni Filip Stavros Niarchos prvo je zajedničko dete Daše Žukove i njenog drugog suprug, bogatog grčkog naslednika Stavrosa Niarchosa.

39-godišnja kolekcionarka umetnina, svetu najpoznatija po braku s Romanom Abramovičem, detalje svoje treće trudnoće čuvala je daleko od javnosti i društvenih mreža, a poslednju objavu na svom Instagramu stavila je u novembru prošle godine, nešto pre nego što je otkriveno da je trudna.

Par se venčao prvo na intimnoj ceremoniji u Parizu u oktobru 2019., da bi potom održali raskošno venčanje u u švajcarrskom skijališti - Sent Moric. Među 300-injak gostiju bili su i Kejt Hadson, Karli Klos i Orlando Blum, a za svoj dan iz snova Daša Žukova je zablistala u Valentinovoj venčanici.

Od Romana Abramoviča rastala se 2017. godine, nakon što su deset godina proveli zajedno i dobili dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs