10 MJESECI BRAKA

Bivša supruga Romana Abramoviča objavila fotografiju sa venčanja: Daša Žukova u kreaciji poznate modne kuće! (FOTO)

Prošlo je tačno deset meseci otkako se Daša Žukova udala drugi put. Nakon Romana Abramoviča, s kojim je dobila i decu, sreću je pronašla u zagrljaju grčkog brodovlasnika, Stavrosa Niarchosa

Star look
Autor:
Bivša supruga Romana Abramoviča objavila fotografiju sa venčanja: Daša Žukova u kreaciji poznate modne kuće! (FOTO)
Foto: Profimedia

Početkom ove godine, točnije 17. janura, više od 300 gostiju iz celog sveta, među kojima su bili predstavnici sporta, šoubiznisa, kulture, ali i politike, okupili su se u poznatom švajcarskom skijalištu Sent Moric kako bi svedočili razmeni bračnih zaveta Ruskinje Daše Žukove i bogatog grčkog naslednika Stavrosa Niarchosa.

Uoči same proslave, budući supružnici organizovali su postavljanje velikog šatora na prostoru olimpijske skijaške skakaonice iz 1926. godine, a u javnost su tada plasirali tek jednu fotografiju na kojoj se uz Niarchosa u crnom smokingu nalazi 38-godišnja Ruskinja u venčanici s dramatičnim plaštom, za koju je zaslužna italijanska modna kuća Valentino.

Razuzdani život najbogatije Amerikanke: Zabavlja se samo sa milionerima, droga i anoreksija je skoro ubili! (FOTO)

Na svom Instagram profilu Daša Žukova čekala je punih 10 meseci kako bi objavila prvu fotografiju s njihovog venčanja, za koje se procenjuje da je na njega utrošeno 6,5 miliona dolara. Na njoj novopečeni supružnici poziraju fotografu, a uz istu je lepa Daša napisala 17.01.2020. i uz to dodala emotikone planine, mlade kao i švajcarske zastave.

Inače, pre braka s Niarchosom, Daša Žukova javnosti je bila najpoznatija kao supruga Romana Abramoviča, od kojeg se rastala u avgustu 2017. godine, nakon deset godina braka, u kojem su dobili dvoje dece. Samo nekoliko meseci nakon razvoda, počela je da see viđa s bogatim grčkim naslednikom, s kojim je, pre toga, bila dugogodišnja prijateljica.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs