pogledajte

KRALJICA MODNIH PISTI NAPUNILA 56. GODINA I OBJAVILA SAVRŠENU FOTOGRAFIJU: Ona izgleda kao zmaj! (FOTO)

Kraljica modnih pista danas slavi 56. rođendan.

Vip priča
Autor:
KRALJICA MODNIH PISTI NAPUNILA 56. GODINA I OBJAVILA SAVRŠENU FOTOGRAFIJU: Ona izgleda kao zmaj! (FOTO)
Sindi Kraford, Foto: Profimedia

Sindi Kraford je bila na vrhuncu slave u devedesetih godina, a činila je slavnu petorka s Klaudijom Šifer, Naomi Kempbel, Kristi Tarlington i Lindom Evanđelistom, kada je dominirala modnim svetom, zaradivši laskavu titulu supermodela.

Pred kamerama je duže od tri decenije, tačnije od trenutka kada ju je zapazio lokalni fotograf dok je, kako je jednom u šali rekla, u nekom polju u Ilinoisu brala kukuruz. Ostalo je istorija.

Radila je sa svim renomiranim modnim kućama i bezboj puta krasila je naslovne strane prestižnih modnih magazina. Iako se od 2000. godine ne bavi aktivno modelingom, s vremena na vreme je vidimo na pistama ili reklamama: "Sigurna sam da ću se slikati bar još deset godina, ali više ne kao model. I to je potpuno u redu. Sarađivala sam sa svim tim neverovatnim ljudima, fotografima, kreatorima, stilistima. Šta još treba da uradim? Više ne moram da se dokazujem. A i ne želim", rekla je jednom prilikom.

Sindi su mnogi pamtili po vezi sa glumcem Ričardom Girom. Zajedno su bili 6 godina, a onda su se čak i venčali u Las Vegasu. Ipak, koliko god želeli da uspeju, činjenica je da nisu bili jedno za drugo. Sreću je našla kraj Randea Gerbera sa kojim ima sina i ćerku.

Kad su je jednom Sindi pitali kako uspeva da održi svoju lepotu i srećan brak odgovor je bio - umerenost! "U životu treba znati ne preterivati i to je prvi najvažniji korak do sreće", kaže Sindi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs