LEPOTICA

ZOVU JE ITALIJANSKA MEGAN FOKS: Od fotki devojke Dušana Vlahovića će vam pasti vilica!(FOTO)

Devojka mladog fubalera izgleda kao bomba, i to atomska!

Celebrities
Autor:
ZOVU JE ITALIJANSKA MEGAN FOKS: Od fotki devojke Dušana Vlahovića će vam pasti vilica!(FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATA

Kada vidite njene fotke, biće vam jasno zašto Italija uzdiše za ovom lepoticom.

Dušan Vlahović igrao je sezonu iz snova u Seriji A, a ako je verovati italijanskim medijima, srpskom napadaču cveta i na privatnom planu.

Vlahović od početka sezone nije prestajao da puni strane italijanske štampe, što zbog brilijantnih partija na terenu, što zbog senzacionalnog trensfera u redove Juventusa ove zime.

Ipak, ovoga puta su se mediji pozabavili njegovim privatnim životom, tačnije ljubavnim, gde Srbina ponovo povezuju sa jednom od italijanskih lepotica.

Nakon što je magazin "Chi" objavio da Vlahović navodno više nije sa influenserkom Marijom Sole Polio, "Novela 2000" je napadača Juventus asada “spojila” sa sa bivšom misicom Italije Karolinom Stramare.

Ovu vest prenela je većina relevantnih medija na Apeninskom poluostrvu, među kojima su i “Korijere delo Sport” i “Tutosport”, a ističe se da su se njih dvoje, navodno, upoznali još dok je Dušan živeo u Firenci.

Takođe, "Novela 2000" tvrdi da su Vlahović i Stramare, koja je 2019. proglašena za najlepšu devojku Italije, zajedno proslavili rođendan početkom 2022. godine, pošto su rođeni samo sa danom razmaka.

Dušan je 28. januara napunio 22 godine, a Karolina dan ranije 23.

Inače, Karolina je velika navijačica torinske “stare dame”, a zbog njene lepote zovu je i italijanska Megan Foks.

Takođe, odnedavno počela da se bavi sportskim novinarstvom, tačnije, postala je prepoznatljivo lice italijanske Serije B.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs