ŠTA JE PRAVA ISTINA?

SMRT GLUMCA NIJE NESREĆAN SLUČAJ, NEKO GA JE UBIO? Isplivale nove jezive teorije!

Mnogi sumnjaju u izvestaj o njegovoj smrti

Vip priča
13:30h Autor:
SMRT GLUMCA NIJE NESREĆAN SLUČAJ, NEKO GA JE UBIO? Isplivale nove jezive teorije!
Foto: Profimedia

Glumac i komičar Bob Saget preminuo je početkom januara, a pre nekoliko dana potvrđeno je da je uzrok smrti bila povreda glave koju nije ni primetio.

Sada su se medijima javili stručnjaci koji smatraju da je to morao biti puno jači udarac nego što se mislilo.

Prema obdukcijskom izveštaju, Saget je pao unazad i udario se u potiljak, a njegova smrt proglašena je nesrećom. Ipak, neurohirurg Sanjaj Gupta pita se koliko je temlejno istražena njegova smrt i šta je uzrokovalo tako jak udarac u glavu.

"Mislim da obdukcija otkriva mnogo više i da to nije bio samo nevini udarac glavom. Kada čitate izveštaje obdukcije, može se tako činiti, ali radilo se o značajnijem udarcu u glavu", rekao je neurohirurg za CNN.

"Potrebno je puno snage da lobanja zadobije toliko oštećenje. Sudeći po svemu, osoba koja ima povrede poput Sageta trebalo je da padne niz stepenice ili ju je čak mogao udariti automobil. Nažalost, nikada nećemo saznati šta se tačno dogodilo. Mogu samo da kažem da je za ovakvu povredu potreban udarac bejzbolskom palicom", tvrdi Gupta.

Njegova izjava izazvala je brojne teorije zavere na Tviteru, a brojni Sagetovi fanovi veruju da je komičar ubijen i da njegovu smrt treba da istraži policija.

"Moram da priznam da je smrt Boba Sageta s ekstremnom traumom lobanje i povredama orbite kostiju, kako je prijavljeno, odmah izazvala sumnje na ubistvo", "K je ubio Boba Sageta?", "Bob Saget je ubijen", samo su neki od komentara korisnika koji nisu baš uvereni da je obdukcijski izveštaj istinit.

"Zaključeno je da se slučajno nečim udario u potiljak, mislio je da to nije ništa opasno i otišao je da spava", napisala je njegova porodica u saopštenju pre nekoliko dana, a obdukcija je potvrdila da nije imao opojnih sredstava u krvi u trenutku smrti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs