JEZIVO

SLAVA, RAZVART I BLUD-I POSTUPAK OD KOG ĆE VAM PRIPASTI MUKA:Slavni roker usvojio devojčicu, pa joj napravio dete!(FOTO)

Prošlost slavnog pevača je mračna i degutantna...

Vip priča
Autor:
SLAVA, RAZVART I BLUD-I POSTUPAK OD KOG ĆE VAM PRIPASTI MUKA:Slavni roker usvojio devojčicu, pa joj napravio dete!(FOTO)
Foto: Profimedia

Nema sumnje da se frontmen benda Aerosmith, Stiven Tajler, često smatra jednim od najvećih vokala u istoriji rokenrola. On takođe iza sebe ima mračnu priču - usvojio je devojku koja je kasnije s njim zatrudnela.

Džulija Holkomb(14) je bila „grupi“ Tajlerovog benda, a njihov odnos je bio uznemirujuć.

Termin „grupi“ je sleng reč koja je postala popularna 1960-ih i 1970-ih, sa usponom rokenrola. Odnosi se na obožavateljke određenog benda, koje prate muzičare dok su na turnejama i nastupima.

Međutim, često ide dalje od te definicije, jer se takođe koristi za opisivanje mladih žena koje stupaju u seksualne ili emocionalne veze s rok zvezdama.

U članku koji je napisala 2011. Džulija Holkomb je otkrila svaki detalj o svojoj vezi sa frontmenom Aerosmitha Stivenom Tajlerom. Sve je počelo kada je ona imala samo 16, a Stiven Tajler 25 godina, kad su se upoznali iza scene na koncertu u Portlandu, u novembru 1973.

Njihova veza je odmah počela, jer je Tajler pokazao veliko interesovanje za Džuliju i njih dvoje su otišli ​​u Boston ubrzo nakon koncerta.

Stiven Tajler je tada ubedio njenu majku da mu dozvoli da postane legalni staratelj Džulije. Nakon godinu dana, Džulija Holkomb je zatrudnela i prvi put osetila da nešto nije u redu sa njihovom vezom.

Govorila je kako se osećala izdano nakon što je Tajler rekao da se neće oženiti njom, uprkos tome što je čekala njegovo dete.

„Prvi put sam shvatila da nije trebalo da budem toliko glupa da začnem dete van braka sa muškarcem koji možda nije zainteresovan za doživotnu vezu. Njegovo starateljstvo nadamnom je dodatno zakomplikovalo stvari. Bila sam mu podređena kao u roditeljskom odnosu i osećala sam da imam malo kontrole nad svojim životom“, pisala je.

Tajler je onda počeo da vrši pritisak na Holkomb, sugerišući da bi trebalo da se podvrgne abortusu. Zapretio joj je da će je poslati nazad kod majke da tamo rodi bebu, što ju je na kraju nateralo da prihvati da abortira.

Na kraju njihove toksične veze, Stiven Tajler je prevario Džuliju Holkomb sa drugom obožavateljkom, Bebe Buel, sa kojom je dobio ćerku Liv Tajler.

Stiven Tajler, Ejmi En Preston, Čelzi Ana Talariko
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs