vladana radosavljević

BOGDANOVA BIVŠA DEVOJKA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU OD MANIJAKA KOJI JE POLIO KISELINOM: Evo šta je Srejović tada uradio!

Ljubav Cece Ražnatović i njenog sada već bivšeg dečka, devet godina mlađeg Bogdana Srejovića se ugasila.

Vip priča
20:57h Autor:
BOGDANOVA BIVŠA DEVOJKA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU OD MANIJAKA KOJI JE POLIO KISELINOM: Evo šta je Srejović tada uradio!
Foto: ATAImages

Vest da su folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović raskinuli jednogodišnju vezu iznenadila je domaću javnost.

Iako je sve delovalo idilično između njih, neke stvari su se promenile i ljubav nije opstala.

Pre ulaska u romansu sa Cecom, Bogdan je važio za velikog zavodnika. Iza sebe ima neuspeli brak sa bivšom Mis Vojvodine Zoranom Tasovac, sa kojom ima ćerkicu. Taj brak je trajao svega nekoliko meseci, Bogdan, a kako su mediji pisali Bogdan se tri godine oporavljao od razlaza sa misicom.

A onda je u njegov život ušla arhitekta i dizajnerka Vladana Radosavljević, s kojom je bio u vezi do 2018. godine.

Vladana je inače prošla pakao svojevremeno jer ju je krajem 2016. nepoznata osoba napala kod njene zgrade na Dorćolu i polila kiselinom po licu. Kako je pisao Kurir svojevremeno, nju je Bogdan ostavio ispred zgrade, a dok je on parkirao automobil, manijak je iskoristio priliku i napao je s leđa. Srejović je, čim ju je video da leži na podu, Vladanu odvezao u Urgentni centar, a ona je zadržana u bolnici sa opekotinama šestog stepena i oštećenim vidom.

Inače, u tom periodu nepoznata osoba napadala je devojke po centru Beograda i radila im identične stvari, te se pretpostavlja da je i Vladana bila jedna od njegovih nasumičnih žrtvi.

Nakon teškog perioda, uspela je da se oporavi, a velika podrška bio joj je upravo Bogdan.

Dve godine nakon incidenta ona se prisetila ovog događaja i objavila na Instagramu kako je izgledala posle napada.

"Mesec Decembar (kažu mesec praštanja), tačno 2 god. od napada i polivanja kiselinom (živom sodom) na mene od “nn napadača”. Zahvaljujući istrazi kako je vođena i dalje se “ne zna” ko stoji ili koja stoji iza svega ovog. Imam potrebu da se oslobodim svake fizicke i psihičke boli kao i posledica koje je ovaj događaj ostavio na mene. Hvala Gospodu Bogu sto me je sačuvao među žive i što sam se skoro pa oporavila. Na sebe više ne gledam kao na žrtvu, već na pobednika, koji je uspeo da pobedi jedno ovako ružno iskustvo. Ovom prilikom pokušavam da oprostim i sažalim tog jadnika/jadnicu, kome je ovako nešto moglo da padne na pamet. Nadam se da ga/ju je usrećila svaka moja opekotina 6-og stepena, izgorena i spaljena kosa, svaka rana, oštećen vid na oku, i svi ti u početku zalogaji hrane na cevčici. Ali sve prođe i isceljuje se i regeneriše, ali zlo u takvim ljudima ostaje, pitam se kakav li je život tako zlobne duše i da li se ovim nahranila?! Moja duša ne zaslužuje da ima gnev i bes zbog ovakvih ljudi, već da bude lepa i radosna kao sto je bila i pre ovog događaja i zato ovim sažaljenjem i prastanjem stavljam tačku na ovaj deo svog života. ”Nikad nije bilo lako biti čovek među ljudima”. P.P - napisala je Vladana na svom Instagramu svojevremeno.

Da podsetimo, Ceca i Bogdan su stavili tačku na svoju ljubav, a iako nisu želeli da kometarišu previše, jedino što su želeli, jeste da potvrde ove navode:

-Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života, preneo je Blic.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs