predivno!

POSLEDNJA REČ GLUMICE SLAMA SRCE: Ovako je sa ovog sveta otišla legendarna BETI VAJT! (FOTO)

Legendarna Beti Vajt, preminula je nekoliko nedelja pre svog 100. rođendana, a sada je otkriveno koje su bile njene poslednje reči

Vip priča
Autor:
POSLEDNJA REČ GLUMICE SLAMA SRCE: Ovako je sa ovog sveta otišla legendarna BETI VAJT! (FOTO)
Beti Vajt i Alen Luden, Foto: Profimedia

Legendarna Beti Vajt, preminula je nekoliko nedelja pre svog 100. rođendana, a sada je otkriveno šta je izgovorila nešto pre smrti.

Glumica Viki Lorens, koja je glumila uz Beti Vajt u sitkomu 'Mamina familija' iz 1980-ih, otkrila je poslednju reč Beti Vajt u intervjuu za Pejdž Siks nakon smrti glumačke ikone 31. decembra 2021.

Kako kaže Lorens, poslednja reč Beti Vajt bila je 'Alen' — ime njenog pokojnog muža, Alena Ludena.

Kada je Viki Lorens saznala za Betinu smrt, obratila se koleginici i prijateljici, komičarki Kerol Burnet. 'Poslala sam poruku Kerol: 'Ovo je grozno. Mrzim ovo. Jednostavno je užasno videti kako ljudi koje toliko volite odlaze', rekla je Lorens. 'Kerol je odgovorila: 'Znam, znam. Razgovarala sam s Betinom asistentkinjom , koja je bila s njom u trenutku smrti, a ona je rekla da je poslednja reč koju je izgovorila bila ‘Alen’.'

Lorens je nastavila: 'Koliko je to slatko? Rekla sam: 'To je preslatko. Bože, nadam se da je to istina. Stvarno se nadam da je to istina, lepa misao.'

Podsetimo, Beti je upoznala Alena Ludena kada se pojavila kao gost u njegovom takmičarskom šouu 'Password' 1961. Bili su jako zaljubljeni, ali Beti je oklevala kada je bila reč o udaji za njega.

Luden ju je zaprosio dva puta pre nego što je pristala da se uda za njega 1963. Bili su u braku do njegovce smrti 1981. od karcinoma u 64. godini života. Beti je tada imala 59 godina i nije pomišljala da se ikada nakon njega uda jer je on bio njena prava ljubav.

'Imala sam 18 divnih godina s Alenom. Prva dva braka su mi bila proba', ispričala je glumica 2012. u intervjuu s Pirsom Morganom.

'Ako ste imali najbolje, zašto bi hteli ostalo?', rekla je jednom prilikom na pitanje zašto nakon Ludena nije bilo novih muškaraca u njenom životu.

Ipak, zbog jedne stvari je žalila, a to je što je odbijala Alenove prosidbe.

'Provela sam celu godinu, protraćila je, a on i ja smo mogli da budemo zajedno. Govorila sam sebo: 'Neću se udati za njega. Ne, neću. Neću napustiti Kaliforniju. Neću se preseliti u Njujokr. Protrćila sam celu godinu koju smo mogli da provedemo zajedno', rekla je glumica u intervjuu koji je dala Opri Vinfri 2015. godine.

Inače, Beti s prvim suprugom, pilotom Dikom Barkerom nije bila ni godinu dana u braku i razveli su se 1945. godine. Za drugog supruga, pokojnog glumca Lejna Allna se udala 1947. alu su se rastali samo dve godine kasnije.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Beti Vajt