preslatka porodica

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH VIKTORIJINIH ANĐELA, U LJUBAVI UBOLA DŽEK POT: Ljubavna priča Marka Volberga i Rije Daram!

Mnogi su je smatrali jednom od najlepših prirodnih žena krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih. Iako je ostvarila zavidnu karijeru, rešila je da se povuče i posveti porodici.

Vip priča
Autor:
BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH VIKTORIJINIH ANĐELA, U LJUBAVI UBOLA DŽEK POT: Ljubavna priča Marka Volberga i Rije Daram!
Mark Volberg i Rija Daram, Foto: Profimedia

Krasila je naslovnice časopisa El, Vog, Meri Kler, šetala se pistama gotovo svih luksuznih brendova, a bila i Viktorijin anđeo. Bivša manekenka Rija Daram i supruga glumca Marka Volberga danas živi daleko od modne piste i posvetila se majčinstvu i porodičnom životu – odgaja četvoro dece.

Rija je nedavno fotografisana na odmoru u Barbadosu sa decom, dok se šetkala plažom u kupaćem kostimu. Iako je nabacila koji kilogram, moramo da priznamo da Reja izgleda i dalje zanosno i da očigledno uživa u životu.

Rija Daram
foto: Profimedia

Podsetimo, Rija i Mark su zajedno već dve decenije i važe za jedan od najskladnijih parova u svetu šou-biznisa i praktično su nerazdvojni.

Mark Volberg
foto: Profimedia

"Mnogo dugujem svojoj supruzi. Pomogla mi je da postanem čovek kakav sam danas i stvorila je lep život za mene i našu decu. Znam i da me voli onakvog kakvog jesam i da mogu da joj verujem. Dok nju nisam upoznao, nisam želeo brak", rekao je svojevremeno Volberg.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs