saznajte više

VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA NE SKIDA OSMEH S LICA: Kejt Midlton okitila jelku i poslala važnu poruku! (FOTO)

Kejt Midlton je dobila priliku da učestvuje u snimanju posebnog božićnog koncerta u Vestminsterskoj opatiji, a dan pre snimanja svečanosti, Kejt je pomogla u ukrašavanju velike crkve u Londonu.

Vip priča
13:50h Autor:
VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA NE SKIDA OSMEH S LICA: Kejt Midlton okitila jelku i poslala važnu poruku! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža dan pre snimanja svečanog koncerta provela je u Vestminsteru ukrašavajući velike jelke- koje je donirala kraljica iz parka u Vindsoru - aranžirajući vence koje je doniralo Kraljevsko hortikulturalno društvo.

Na fotografijama koje je podelila Kensingtonska palata vidi se kako Kejt ima "osmeh od uva do uva" u svom jarko crvenom Miju Miju džemperu, koji je obukla kako bi zajedno s maršalicom opatije Leticijom Edvards pričvrstila ukrasne trake na nekoliko božićnih jelki raspoređenih po prostoru.

Nakon što je završila s postavljanjem božićnih dekoracija, vojvotkinja je sela kako bi snimila posebnu poruku i najavila svečani koncert - "Royal Carols: Together at Christmas" - koji će britanska televizija emitovati za Badnje veče.

Želela je da vodi svečani događaj

Objasnila je zašto je htela da vodi celi događaj. Rekla je da želi da se zahvali svima koji su išli preko svojih mogućnosti kako bi podržali svoje zajednice tokom pandemije, pohvaliti dela kojima svedočimo širom zemlje i pomažući onima koji se pate tokom protekle dve godine.

"Prošli smo kroz jako mračno vreme. Suočili se s mnogim izazovima. Izgubili smo voljene. Videli smo naše medicinske radnike pod neverovatnim stresom. Takođe smo bili više emotivno i socijalno udaljeni i izolovani jedni od drugih. Ali pretpostavljam da smo i kroz to odvajanje, takođe shvatili koliko smo potrebni jedni drugima i koliko nam čin dobrote i ljubavi može doneti utehe i olakšanja u vremenima nevolje", poručila je Kejt.

Zatim je istakla i to koliko je muzika važna.

"Muzika mi je bila jako važna tokom pandemije, a mislim da je i mnogim drugima. Ali iznad svega, ovde je reč o slavljenju dobre volje, dobrih dela, ljubavi, empatija i saosećanja kako bi pomogla ljudima da prebrode teška vremena. Nadam se da će svi moći da uživaju u ovoj večeri sa svojim porodicama i prijateljima. I želim vam blagoslovlen Božić i srežnu Novu godinu", poručila je Kejt.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs