džoš hartnet

SMATRALI GA NAJZGODNIJIM FRAJEROM HOLIVUDA, A ON JE NAPRASNO NESTAO NA VRHUNCU SLAVE: Danas je otac troje dece! (FOTO)

Džoš Hartnet je bio jedan od najperspektivnijih holivudskih glumaca, ali je onda doneo odluku da se povuče iz Hollivuda i okrene umetnosti

Vip priča
10:10h Autor:
SMATRALI GA NAJZGODNIJIM FRAJEROM HOLIVUDA, A ON JE NAPRASNO NESTAO NA VRHUNCU SLAVE: Danas je otac troje dece! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američki glumac Džoš Hartnet (43) proslavio se krajem 90-ih i početkom 2000-ih u filmovima „Perl Harbor”, „40 dana i 40 noći” i „Pad crnog jastreba”.

Nije hteo da bude Supermen već Supertata. Nije želeo da bude još jedan glumac sa A liste koji brine za sledeću ulogu, pa onu posle nje i tako u nedogled. Njegovo povlačenje iz Tinzeltauna je i značilo da je odbio ulogu Supermena i 100 miliona dolara za tri filma o ovom junaku.

Poslednjih godina retko se pojavljuje na holivudskim događajima, a izbegava i da daje izjave za medije.

Dve decenije nakon povlačenja iz Holivuda, nekada miljenik žena ipak je odlučio da progovori za Channel Seven Sunrise zbog čega se udaljio od karijere, prenosi Daily Mail.

Džoš Hartnet
foto: Profimedia

"To je bila najbolja odluka za moje mentalno zdravlje i karijeru.Moj pogled na Holivud bio je uvek nešto između frustracije i prihvatanja. Kad sam odbio da nastavim da glumim filmskim hitovima, nisam nestao iz filmske produkcije, kako to izgleda. Samo sam se držao dalje od Holivuda i bombastičnih naslova jer sam shvatio da to nije način na koji želim da živim i radim, rekao je glumac.

Džoš Hartnet
foto: Profimedia

Poslednje dve decenije snimao je nezavisne, male filmove, posvetio se produkciji i režiji, kao i pisanju scenarija.

U braku je sa britanskom glumicom Tamsin Egerton (32) od 2012. sa kojom ima troje dece. Živi veoma mirnim životom, ne žaleći za prošlim danima.

Džoš Hartnet
foto: Profimedia

- Oni koji su na vrhu su preplašeni jer znaju da neko je neko iza njih... Ako je to vaša prava ambicija, da budete stalno na vrhu, provešćete ceo život gledajući preko ramena. Nikad to nisam želeo. Želim da radim sa ljudima koji mi se sviđaju i da slobodno vreme provodim sa ljudima do kojih mi je stalo.

2012. godine, magazini su ga svrstali među najzgodnije muškarce na svetu i proglasili ga naslednikom Leonarda Di Kaprija i Meta Dejmona.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs