dŽOŠ hARTNET

Važio je za najlepšeg muškarca u Holivudu, povukao se na vrhuncu slave: Otkrivena tajna koju je čuvao od 2019. godine!

Džoš Hartnet je u novom intervjuu otkrio da su on i supruga Tamsin Egerton krajem 2019. godine dobili treće dete.

Vip roditelji
Autor:
Važio je za najlepšeg muškarca u Holivudu, povukao se na vrhuncu slave: Otkrivena tajna koju je čuvao od 2019. godine!
Džoš Hartner i Tamsin Egerton, Foto: Profimedia

Glumac Džoš Hartnet (43) početkom 2000-ih bio jedno od najperspektivnijih holivudskih imena i miljenik žena, ali na vrhuncu slave odlučio je da se povuče iz javnosti.

Poslednjih godina retko se može videti na holivudskim događajima, a nema običaj ni da daje izjave za medije, ali sada je ipak odlučio da oda važan detalj iz privatnog života koji je uspešno krio više od godinu dana.

U intervjuu za Mr. Porter Hartnet je otkrio da su on i supruga Tamsin Egerton (32) krajem 2019. godine dobili treće dete.

"Najviše sam ponosan što sam otac troje dece i što imam sjajan odnos s partnerkom", rekao je glumac, a istakao je i da priprema neke nove projekte ali nije odavao detalje. Više detalja o trećem detetu nije otkrivao, a uspešno krije imena sve svoje dece.

Holivudski glumac u centru skandala: Nakon optužbi anonimne žene da je kanibal, oglasila se i bivša devojka!

Džoš Hartnet
foto: Profimedia

Hartnet i Egerton venčali su se 2012. godine nakon čega je odlučio da se posveti porodičnom životu, i to u vreme kada su ga časopisi svrstavali među najzgodnije muškarce na svetu i prozivali ga naslednikom Leonarda D Kaprija i Meta Dejmona.

"Imao sam osećaj da mi je neko ukrao čitav život. Sve te naslovnice časopisa na kojima su bile moje fotografije ni malo nisu prikazivale život kakav sam živeo. Trenutno se osećam dobro jer me više ne maltretiraju paparaci kao pre", prisetio se Džoš u jednom ranijem intervjuu. Danas se bavi pisanjem scenarija i režijom, a te je veštine usavršio nakon što je prestao da glumi te je imao više vremena da se posveti sebi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs