ŽIVOTNA PRIČA

ONO ŠTO SE DOGODILO OVOJ GLUMICI RAVNO JE HOROR FILMU: Dok su joj se svi divili, ona je prolazila kroz pravi pakao! FOTO

Nakon što je izgubila majku i sestru više ništa nije bilo isto

Vip priča
19:59h Autor:
ONO ŠTO SE DOGODILO OVOJ GLUMICI RAVNO JE HOROR FILMU: Dok su joj se svi divili, ona je prolazila kroz pravi pakao! FOTO
Foto: Profimedia

Moli Šenon odlučila je otvoreno progovoriti o obiteljskoj tragediji i nesreći u kojoj je ostala bez majke i sestre, a koju je skrivio njezin otac.

Američka glumica i komičarka Moli Šanon ostvarila je ogroman uspeh u Holivudu zahvaljujući hit serijama "The White Lotus" i "The Other Two", a ovih dana glavna je tema svim medija jer je rešila da otvori dušu i progovori o teši trenucima sa kojima se tokom života suočavala. Niko nije ni slutio kakvu je tugu krila iza širokog osmeha.

Naime, 56-godišnja Moli izgubila je majku, mlađu sestru i sestričnu u saobraćajnoj nesreći kada je imala samo četiri godine, a za koju je bio kriv njen otac koji je vozio pod uticajem alkohola, a koji je preživeo sa teškim povredama. Glumica dosad o tragičnom nikad nije govorila, a sada je u intervjuu za The Los Angeles Times priznala da je to uticalo na njen život i zauvek joj sve promenilo.

ŽENSTVENA ITALIJANKA KOJA NIJE KRILA SVOJE LJUBAVNIKE: Životna priča Žane Moro! (FOTO)

"Srce mi je bilo slomljeno i bila sam jako tužna, pokušala sam to sve da zadržim u sebi nekako kao dete. Ali nema šanse da doživite tu vrstu duboke boli zbog smrti majke i sestre i da zadržite to sve u sebi. To me je pratilo tokom celog života i pratilo me", priznala je Mol.

Glumica se proslavila nakon manjih uloga u serijama "In Living Colour" i "Twin Peaks", a onda se 1995. godine pridružila ekipi šoa "Saturday Night Live". Te je godine stvorila omiljeni lik Meri koju je glumila i nekoliko godina kasnije u filmu "Superstar".

O porodičnoj tragediji pisala je i u svojim memoarima "Hello Molly!" koje će uskoro objaviti.

"Imala sam osećaj kao da sam srce stavila na sto, ali nadam se da će moja priča pomoći drugima", dodala je Moli.

KAKO JE SIROMAŠNA GLUMICA POSTALA NAJMOĆNIJA ŽENA ISTORIJE:Zavela surovog diktatora,promenila svet,pa skončala tragično!

Nakon smrt majke živela je sa tetkom, ali nikad nije imala osećaj da je okružena pravom porodicom. "Ceo život imam osećaj da mi nešto nedostaje. Tu prazninu u mojoj duši niko nikad nije uspeo da nadomesti".

Moli se godinama borila i sa depresijom, a kako sama priznaje nikad nije uspela da se potpuno izleči. Iako je često bila potpuno slomljena, njena publika nikad to nije mogla ni da nasluti. Strah i tugu je uvek pokrivala osmehom.

Povremeno je probleme rešavala velikim količinama alkohola, ali danas ni ne pomišlja na tako nešto.

2003. godine, nakon godina koje su bile ispunjene tugom, glumica je dobila razlog za osmeh. Na svet je stiglo njeno prvo dete, ćerka Stela, a godinu dana kasnije i sin Nolan.

"Oni su izvor moje radosti. Istina je da nakon kiše uvek dođe i duga. Zbog svih teških momenata mislim da sam dobra majka".

OŠTAR JEZIK JE SKUPO KOŠTAO, ZBOG NESMOTRENE GREŠKE LEKARA IZGUBILA ŽIVOT: Životna priča najkontroverznije plavuše! FOTO

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs