pogledajte

BILA JE SEKS BOMBA, DANAS KOPA PO KANTAMA ZA ĐUBRE: Strmoglavi pad nakon razvoda glumice iz čuvene serije! (FOTO)

Loni je bila u braku sa glumcem Džeremijem Džeksonom, ali je nakon razvoda dobila nervni slom i tu je sve krenulo naopako.

Vip priča
Autor:
BILA JE SEKS BOMBA, DANAS KOPA PO KANTAMA ZA ĐUBRE: Strmoglavi pad nakon razvoda glumice iz čuvene serije! (FOTO)
Loni Vilson, Foto: Profimedia

Bivša supruga glumca Džeremija Džeksona - Loni Vilson već godinama preživljava na ulici kao beskućnica, a neretko je foto-reporteri uhvate kako prebira po kantama za đubre. Engleski list "San" (The Sun) piše da je bivša fitnes trenerka, danas 37-godišnjakinja, u sve težem stanju, te da je ostala bez zuba. Njihov opis, kada su je poslednji put fotografisali je: "Loni je bila obučena u prljave i pocepane plave pantalone i crnu majicu, dok je oko struka imala zavezanu trenerku. Na glavi je imala i roze kapu koja ju štitila od kalifornijskog sunca. Glavu je pokrivala i majicom. Po ulici je gurala kolica iz supermarketa napunjena raznim predmetima, pa je sela da se odmori na ulici. Ispred nje je bila hrpa stvari, među kojima je bio i jedan sok". Nakon nekog vremena prišao joj je nepoznat čovek i dao joj malo hrane, što je Loni prihvatila s osmehom, pokazujući nedostatak zuba. Pre nekoliko nedelja viđena je i kako kopa po kontejnerima.

ZAVODLJIVO IZDANJE MEGAN FOKS ZA VEČERU SA MLADIM REPEROM: Pokazala dekolte! (FOTO)

Loni Vilison
foto: Profimedia

"Jednostavno sam zapela", rekla je u jednom intervjuu za "San". "Čak i kad bih mogla nekoga da zamolim za pomoć, ne postoji puno toga što bi neko mogao da uradi da mi olakša.. Pre nego što sam postala beskućnica, udarila me struja i od tada ne mogu da ostanem na jednom mestu. Ne mogu da živim u zgradi, ne mogu da živim u kući, ne mogu da živim nigde jer jednostavno stalno moram da se krećem", rekla je u istom razgovoru. Dodala je: "Ne želim da uništim nečiji tuđi život jer su ljudi sa mnom pogrešili pa sam odlučila da ću samo da čekam i gledam šta će se dogoditi kako vreme prolazi".

Inače, Loni i glumac Džeremi su se venčali 2012. godine, ali su se, nakon niza svađa, rastali dve godine kasnije. Situacija je kulminirala nakon što ju je on fizički napao u zajedničkom domu u Holivudu. Ona je imala dva slomljena rebra, povrede vrata i ogrebotine na licu. Dobila je nervni slom 2016. godine, izgubila posao, stan i auto, a pre toga je bila asistentkinja u jednom hirurškom centru u Los Anđelesu. Postala je zavisnica.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs