pročitajte

ZAŠTO MUŠKARCI VARAJU ŽENE: 9 RAZLOGA: 9 brutalnih i iskrenih razloga što trče u zagrljaj ljubavnice!

Pročitajte najčešće razloge zašto muškarci beže u zagrljaj druge žene

Ljubav i zavođenje
18:52h Autor:
Foto: Shutterstock

Stranica za pronalaženje vanbračnih odnosa 'Victoria Milan' pozabavila se temom: "Zašto toliko muškaraca vara svoje partnerke"?.

 

Stoga, anketirali su 8.210 muškaraca iz Amerike, Irske, Velike Britanije, Španije, nordijskih zemalja, Francuske, Italije, Kanade, Južne Afrike i Poljske.

Često menja raspoloženje


Svako do nas je ponekad neraspoložen, ali skloni smo da to skrivamo ​​od ljudi u čijem se društvu ne osećamo ugodno. Na početku veze većina pokušava ostati pozitivnog duha, jer je tako lakše privući i zadržati partnera.

 

Međutim, kada veza postane ozbiljnija, tada 'kočnica' popušta i ponekad dolazi do navale lošeg raspoloženja.

 

 Previše je ljubomorna


Čak 96 posto muškaraca je u anketi izjavilo da nimalo ne voli takvo ponašanje. Stoga, moguće je da njihove partnerke imaju urođene probleme s ljubomorom, a to je ono što ih vodi u zagrljaj drugoj. S druge strane, možda su ljubomorne zato što osete da ih partner već vara.

Raskid, Svađa, Ljubomora
foto: Shutterstock

Priča prijateljicama o našoj intimi


Prema istraživanju, 89 posto muškaraca reklo je da im ovo veoma smeta. Smatraju da žene ne treba da očekuju ​​od svojih partnera da budu intuitivni.

 

One očekuju da će njihov muškarac izdvojiti vreme za njih, pomoći im oko kuće i hvaliti ih za njihov trud. 

 

Lako postane nervozna i živčana


I to je ono što muškarce vodi u preljubu jer dok su s ljubavnicama, takve napetosti nema pa im je ugodnije da tako provode ponekad vreme.  90 posto se izjasnilo da im to jako smeta.

 

Nikad ne kaže šta želi


Ovakvo ponašanje iritira 93 posto muškaraca. Što ste duže zajedno, veće su šanse da imate zajedničku grupu prijatelja. Ali, to može biti nezgodno - znati da vaši zajednički prijatelji znaju sve o vašoj intimi.

Traži razloge za izbegavanje seksa


Ovakvo ponašanje ljuti 88 posto muškaraca. Sasvim je normalno da se ženski seksualni nagon smanjuje što je duže u vezi. Više nema početnog uzbuđenja zbog novog partnera, te se stvari usporavaju u spavaćoj sobi.

 

Istina je, muškarci često imaju jači seksualni nagon od žena, pa upadaju u afere kako bi zadovoljili svoje potrebe.

par, veza, rasprava, Tužna Devojka, raskid
foto: Shutterstock

 

Stalno želi osećaj sigurnosti


Čini se da mnogi muškarci ne žele da partnerki konstantno podižu samopouzdanje oko izgleda. Prema ovom istraživanju, čak 87 posto muškaraca smatra da je ovakvo ponašanje neugodno, prenosi yourtango.com.
 

 Želi da podelimo porciju iz restorana

 

65 posto muškaraca je reklo kako im je to strašno neugodno. Žene koje žele da dele hranu uglavnom to čine kako bi se osećale bliže svom muškarcu. Neke možda to rade kako bi uštedele novac.

 

 Postavlja previše pitanja


Da ih to jako iritira izjavilo je 65 posto jačeg pola. Partnerke često znaju postavljati pitanja jer ih je briga za muškarca i žele biti sigurne da je sve u redu.

 

Međutim, oni to ne doživljavaju kao brigu i ljubav već kao iritantno ponašanje.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...