neverovatna žena!

IVANA BANFIĆ JE BILA PRAVA DIVA DEVEDESETIH: Pobedila zavisnost, pronašla sreću u novom braku i PRIRODI! (FOTO)

Pevačica Ivana Banfić može se pohvaliti zaista bogatim životnim iskustvom. Kao takvo, ono obiluje usponima i padovima, a ona slobodno može da kaže da danas kroz život korača sa osmehom i dobronamerno

Vip priča
Autor:
IVANA BANFIĆ JE BILA PRAVA DIVA DEVEDESETIH: Pobedila zavisnost, pronašla sreću u novom braku i PRIRODI! (FOTO)
Ivana Banfić, Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Nekada vrlo popularna na ovim prostorima, pevačicaIvana Banfić, koju smo svi najviše upamtili po hit duetu "Godinama", koji je snimila sa Dinom Merlinom, danas živi daleko od reflektora i studija. Osim provokativnim i upečatljivim stihovima, ova pjevačica estradu '90-ih obeležila je i dotad neviđenom estetikom, te originalnim vizualnim identitetom na sceni, a ni kritika javnosti nije je sprečila u daljem pomeranju granica.

Na vrhuncu karijere, kada je već krunisana kao "cro dance" kraljica, Ivana se udala za menadžera Roberta Magića. Nakon 12 godina braka usledio je razvod, a za Ivanu težak period, budući da je obolela od alkoholizma.

OTAC KONTROVERZNOG JUTJUBERA JE VELIKA LJUBAV OLJE BEĆKOVIĆ:Nećete verovati ko je prvi suprug poznate voditeljke!(VIDEO)

U tom periodu, Ivana se odlučuje na dva puta - lečenje od zavisnosti i Indija, i reklo bi se da se sa oba puta vratila izlečena. Indija je upotrebila svu svoju magiju, koja je na Ivanu i te kako imala uticaj, pa se pevačica sa puta vratila preporođena.

- Tamo mi se desio lični rast - ta zemlja potpuno je srušila moj ego razmažene zvezde u koju sam se polako počela pretvarati - proputovanje Indijom spustilo me na Zemlju, shvatila sam da nisam ništa posebno, da nisam nikakva diva...

Dobila sam i naučila toliko toga, prvenstveno, da se kroz život može i treba kročiti s osmehom na licu i pozitivnim stavom. Toga sam danas itekako svesna - ja, koja sam uvek otvoreno govorila o estetskim zahvatima, koja sam povećala grudi pa izvadila silikone, sad vlastitom telu samo mogu reći 'oprosti mi zbog svega što sam ti radila', uz zaključak da nešto slično više nikad ne bih ponovila. Kad prihvatiš vlastite negativnosti i mane, a izabereš put istine i imaš otvoreno srce puno ljubavi prema sebi i drugima, lakše je živeti bez straha - zaključuje Banfić za Juitarnji.

Ivana je danas srećna i ponovo udata, a sa svojim suprugom Krunom Ladišićem koji je u Indiji i zaprosio otputovala je na ovo za nju čarobno mesto još u decembru. Tamo je sada donela i važnu odluku da postane vegan.

- U šetnjici i razgovoru s mladim bikonjom. Tu su kravice slobodne i žive u prirodi. Mirne su i mazne. Toliko su nežne i smirene. Totalno drugačije od onih naših nesretnih zatvorenih u štale. S pretužnim očima. Bila sam prisutna kada se jedan mladi par svađao i nešto je on vikao na nju.. jedna kravica se našla u blizini i blago je prišla mladiću gurnula ga od nje, kao da ga je upozorila da to ne radi. Par se nasmejao na to i svađa je prestala. Otišli su zagrljeni. Tu se u meni nešto prelomilo i odlučila sam da prestanem da jedem govedinu, svinjetinu i ostale sisare. Duboko mi se taj događaj dojmio, napisala je Ivana ispod fotografije.

Pevačica sada mnogo vremena provodi u zelenilu, bavi se sakupljanjem bilja, pravljenjem kozmetike i poljoprivrednim radovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs