RAZVOD POZNATIH

ŠAKIRU NIKO IZ DRUŠTVA NIJE VOLEO, JEDVA DOČEKALI DA JE PIKE PREVARI: Evo gde je sada ona i kako živi (FOTO)

"Njena najbolja prijateljica bila joj je bivša svekrva, majka Džerarda Pikea, a ni sa njom sada više nije u dobrim odnosima".

Celebrities
18:37h Autor:
ŠAKIRU NIKO IZ DRUŠTVA NIJE VOLEO, JEDVA DOČEKALI DA JE PIKE PREVARI: Evo gde je sada ona i kako živi (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što se saznalo da je fudbaler Barselone Džerard Pike prevario kolumbijsku pevačicu Šakiru s kojom ima dvoje dece, ne prestaju medijska šuškanja o njihovom odnosu. Svako malo pojavi se neka nova pikanterija o bivšoj vezi poznatog para, a sada su se pojavile i izjave Pikeovih prijatelja koji navode da je pravi krivac za to što se upustio u aferu sa 22-godišnjom devojkom zapravo - Šakira!?

Pike je navodno bio "žrtva" slavne pevačice koja je "bila ohola i samo je šefovala", pa su joj čak njegovi prijatelji dodelili nadimak "La Patrona", što bi u prevodu značilo "šefica".

"Svi prijatelji Džerarda Pikea Šakiru su zvali "šeficom" jer očito nije imala baš dobar odnos s njegovim prijateljima. Nikada se nije baš družila sa njima, čak ni sa ostalim suprugama igrača Barselone. I to je od početka bio problem za slavni par. Šakira se takođe nije osećala ugodno u Barseloni, a glavni problem bio je taj što ovde nije imala prijatelja. Njena najbolja prijateljica bila joj je bivša svekrva, majka Džerarda Pikea, a ni sa njom sada više nije u dobrim odnosima", rekla je novinarka Lorena Vazkez u jednom TV šouu i dodala da sa njom nije bilo lako živeti.

1 / 5 Foto: Profimedia

Dodala je i da Šakira želi da njena deca ostanu podalje od cele ove situacije te nastoji izbeći medije. Zbog toga smatra da bi bilo najbolje otputovati u Majami, no novinarka tvrdi da je pravi razlog tome taj što je više ništa ne veže uz Barselonu.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs