EJMI LOKEJN

GLUMICA SE NAKON ODSLUŽENE KAŽNE ZA UBISTVO PONOVO VRAĆA U ZATVOR: Biće u ćeliji još najmanje 5 godina! (FOTO)

Sud je procenio da njeno pokajanje nije bilo iskreno

Vip priča
17:26h Autor:
Foto: Profimedia

Ejmi Lokejn odslužila je zatvorsku kaznu zbog saobraćajne nesreće, ali sudija smatra da se nije iskreno pokajala za ono što je uradila, te da mora da služi još.

"Melrose place" bila je jedna od najpopularnijih serija svih vremena. Zato je svet i bio u šoku kada je osvanula vest 2010. godine, da je Ejmi Lokejn, koja se proslavila ulogom Sendi Harling, učestvovala u saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedna žena izgubila život, a muškarac je teško povređen.

Međutim, kako stvari stoje, 48-godišnja glumica moraće da se vrati u zatvor nakon što je već odlsužila kaznu za isti zločin. Razlog - njeno pokajanje nije bilo dovoljno iskreno.

Evo šta se dogodilo te kobne noći:

Glumica je nakon predstave popila nekoliko pića, sela u kola i uputila se kod porodičnih prijatelja na roštilj, gde ju je čekao tadašnji suprug, Mark Bovenizer, i njihove dve ćerke, Pejdž i Averi, koje danas imaju 14 i 12 godina.

Glumica je tamo nastavila da pije. Iako je bila svesna da je popila previše, glumica je ipak sela u automobil misleći kako se "ništa neće dogoditi u tih 15 minuta".

Pre fatalne nesreće sa kobnim posledicama, zakucala se u automobil na semaforu. Žena iz oštećenog automobila joj je tada prišla kako bi razmenile podatke o osiguranju, a kada je shvatila koliko je glumica pijana, pokušala je da joj oduzme ključeve. Nije uspela u svom naumu, a Ejmi je sela u automobil i počela da jurca ulicama dok ju je žena sledila.

OVO JE PRAVI RAZLOG ZAŠTO SU MEGAN I HARI DALI SKANDALOZNI INTERVJU: Svet je u šoku!

Ejmi Lokan, Ejmi Lokejn
foto: Profimedia

Glumica je stisnula gas sve dok se nije kretala 85 kilometara na čas, premda je bilo dopušteno maksimalno 56 km/h. Tada se zakucala u drugi automobil u kom su bili advokat Fred Siman i njegova supruga Helen, koji su skretali kako bi se parkirali ispred kuće. Helen je preminula na mestu, dok je Fred teško povređen. Glumica je, s druge strane, završila u jarku, ali je prošla gotovo bez ogrebotine.

Kada joj je izvađena krv, saznalo se da u sebi ima tri puta više promila od dozvoljenog, iako je tvrdila kako je popila četiri čaše vina i pivo. Takođe, kad je na mesto sudara stigla policija, plavokosa glumica nije bila svesna šta je učinila, te se čitavo vreme smeškala.

Dve godine kasnije, glumica je osuđena za ubistvo drugog stepena. Dobila je tri umesto pet godina, jer ranije nije imala mrlje u dosijeu. Odbrana je utvrdila i kako je Fred Siman prešao u njenu traku pokušavajući da skrene ka svojoj kući, a ona je imala prvenstvo prolaza.

Ubrzo je uložena žalba na takvu presudu, a Ejmi je u julu 2020. godine, osuđena na osam godina zatvora. S obzirom na to da je tri već odslužila, još treba da odsluži pet.

BIILA JE SEKS SIMBOL BIVŠE JUGOSLAVIJE, A ONDA SE ODREKLA GLUME: Preselila se u Ameriku, a evo kako sada izgleda! (FOTO)

Ćerke su joj vremenom oprostile zločin, a ona se zaljubila u svog advokata Džejmsa Vronkoa, stekla nove prijatelje, našla posao, a onda je prošle godine stigla nova presuda, a kao objašnjenje je navedeno da se glumica nije "iskreno pokajala", te kako je sve bio dobar PR.

Iako njeni prijatelji ne odustaju od "pravde za glumicu", tvrdeći kako je svoje odslužila, sve je izvesnije da će ponovo iza rešetaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...