MAJA SABLJIĆ

BIILA JE SEKS SIMBOL BIVŠE JUGOSLAVIJE, A ONDA SE ODREKLA GLUME: Preselila se u Ameriku, a evo kako sada izgleda! (FOTO)


Publika je nakon dugogodišnje pauze pre dve godine ipak imala prilike da je gleda u seriji "Junaci našeg doba" Siniše Pavića

Celebrities
Autor:
BIILA JE SEKS SIMBOL BIVŠE JUGOSLAVIJE, A ONDA SE ODREKLA GLUME: Preselila se u Ameriku, a evo kako sada izgleda! (FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/pecathebass

Maja Sabljić važila je za jednu od najlepših i najzogdnijih glumica na našem podneblju. Karijeru počela još davne 1979. godine, da bi se 1993. preselila u Los Anđeles gde živi na visokoj nozi, stanuje u kvartu Sanset plaza, na Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa.

Poznate uloge ostvarila je u filmovima "Groznica ljubavi" (1984), "Pazi šta radiš" (1984), "Kamiondžije opet voze" (1984), "Druga Žikina dinastija" (1986), TV seriji "Bolji život" (1990), "Policajac sa Petlovog brda" (1992, 1994), "Ona voli Zvezdu" (2001), "Lavirint" (2002).

Maja Sabljić
foto: Kurir/Marina Lopičić

"Više ne razmišljam o tih dvadeset godina provedenih u kinematografiji i kao da je to bio moj neki drugi život. U to vreme bilo je mnogo lepše, drugačije i druge vrednosti su bile na ceni", rekla je Maja svojevremeno za Blic, te otkrila da je samovoljno napustila glumu.

Poslednji put je na TV viđena 2002. godine, u filmu "Lavirint", nakon čega je napustila Srbiju i preselila se u Holivud. Bila je u braku sa američkim biznismenom srpskog porekla Đorđem Zečevićem, sve do njegove smrti pre četiri godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs