ZA NJU KAO DA JE VREME STALO

BILA JE NA VRHUNCU KARIJERE, A ONDA SE ZBOG BOLESTI POVUKLA IZ JAVNOG ŽIVOTA: Pevačica danas izgleda bolje nego ikad!

Teški životni trenuci su iza nje

Star look
Autor:
BILA JE NA VRHUNCU KARIJERE, A ONDA SE ZBOG BOLESTI POVUKLA IZ JAVNOG ŽIVOTA: Pevačica danas izgleda bolje nego ikad!
Foto: Profimedia

Kanadska pevačica Avril Lavinj je sa samo 17 godina je postala najplaćenija pevačica u Veliko Britaniji. Nakon prvog singla "Complicated", hitovi su nastavili da se nižu i tako nekoliko godina zaredom.

Bila je miljenica mnogih i idol devojčicama širom sveta, a onda je u jeku popularnosti nestala sa javne scene. To je zabrinulo njene fanove, a ona se godinama nije oglašavala. Potpuno je prekinula kontakt sa medijima, a onda se saznao pravi razlog.

Naime, pevačica se borila sa narušenim zdravljem, a nedavno je objavila i da je patila od lajamske bolesti i da je provela nekoliko godina na lečenju.

Nakon tog teškog iskustva kroz koje je prošla posvetila se humanitarnom radu i podizanju svesti o ovoj bolesti. "Suočila sam se s time da umirem, prihvatila sam to", izjavila je Avril. No, nakon dugo vremena stanje je počelo da joj se popravlja, a teško razdoblje poslužilo joj je kao inspiracija.

Reklo bi da se da teški trenuci koji su je zadesili ni malo nisu uticali na pevačicu naprotiv, ona izleda kao da nije ostarila ni dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs