BURAN ŽIVOT

RASKALAŠAN ŽIVOT FUBDALSKE LEGENDE: Dok ga je kod kuće čekala žena sa četvoro dece, on se provodio sa prostitutkama!

Skandali i afere su zasenili njegovu uspešnu karijeru

Vip priča
14:38h Autor:
RASKALAŠAN ŽIVOT FUBDALSKE LEGENDE: Dok ga je kod kuće čekala žena sa četvoro dece, on se provodio sa prostitutkama!
Foto: Profimedia

Ostvario je blistavu karijeru u fudbalu. Englezi ga prosto onbožavaju, a dok je briljirao na terenu, u privatnom životu nije bio tako sjajan. Brojne afere i skandali su ga pratili u stopu.

Ovo je priča Vejna Runija, čoveka koji je veikim slovima upisan u istoriju Engleskog fudbala.

Vejn Mark Runi rođen je 24. oktobra 1985. godine u predgrađu Liverpula. Njegov otac Tomas Runi radio je kao lučki radnik, a majka Dženet Meri bila je domaćica. Ima i dva mlađa brata, Grejama i Džona. Džon je krenuo njegovimstopama i danas je aktivni fudbaler.

Porodica Runi je irskog porekla, a otac je strastveni navijač Evertona, pa je i malom Vejnu, kao i braći, plava boja jednostavno bila suđena.

Mia Farou nakon emitovanja serijala o VUDIJU ALENU: Ne mogu da OPROSTIM sebi što sam ga PUSTILA U SVOJU PORODICU! (FOTO)

Vejn Runi
foto: Profimedia

"Rođen sam u plavom. To je bilo nemoguće izbeći", prisetio se Vejn u svojoj autobiografiji i pojasnio:

"U mojoj porodici, s obe strane, svu su zakleti navijači Evertona. Ali moj otac nije bio samo navijač, on je bio taj koji je išao na svaku domaću utakmicu Evertona. Iskreno, ne sećam se svoje prve utakmice jer sam na Godisonu prvi put bio kad sam imao samo šest meseci! Stvarno ne znam kako je otac uspeo da me "prošvercuje" , ali uspeo je."

Već sa dve godine postao je zainteresovan za fudbal i odma je bilo jasno da će to biti njegov poziv.

Sa nepunih sedam godina Vejn je bio zvezda i najbolji strelac lokalnog fudbalskog kluba. Skauti su ga prometili, a prvi poziv stigao je iz redova Liverpula.

Međutim, Vejn je završio na fdblaskoj akademiji Evertona. Svakim danom je dokazivao svoj talentan. Samo pet dana pre 17. rođendana pokazao je i dokazao o kakvom se klasnom fudbaleru radi. Dao je gol za pobedu protiv Arsenala doslovno u poslednjim trenucima utakmice i postao najmlađi strelac u istoriji Premier Lige.

Nakon što je za Everton odigrao samo dve sezone u seniorskoj konkurenciji došao je trenutak da Vejn krene dalje. Već se znalo da će pre ili kasnije potpisati za Mančester.

Čuvena glumica je DETE SA KOZARE: Majku joj STRELJALI, DIANA BUDISAVLJEVIĆ JE SPASLA IZ LOGORA SMRTI!

Vejn Runi
foto: Profimedia

Raskalašan život

Bio je prava zvezda i na terenu i van njega, a baš ta "igra" van terena ga je umalo koštala karijere.

Bio je umetnik kada je fudbal u pitanju, ali je i voleo raskalašan život, izlaske do ranih jutranjih časova i alkohol. Tabloidi su prepozanli "potencijal" za naslovne strane u njemu i senzacionalističke naslove, a on se svojski trudio da im pruži što bolji materijal.

Vesti da je Vejn uhvaćen u alkoholisanom stanju i da je noć proveo u policijskoj stanici su postale gotovo redovne. Fotografije na kojima uživa u zagrljaju prostitutki i striptizeta su postajale sve češće. I možda to i ne napravilo veliki skandal, da ga kod kuće nije čekala supruga i njihova deca.

"Bio sam mlad i glup", pokušao se opravdati, kad su ga upitali za sve te njegove ispade tokom karijere.

O životu sestre najvoljenijeg AMERIČKOG PREDSEDNIKA se malo zna: Ovo je NAJVEĆA TAJNA i BRUKA porodice KENEDI! (FOTO)

Vejn Runi, Kolin Runi
foto: Profimedia

Mnogi su se pitali kako je njegova žena, Kolin uspela da mu oprosti sve afere i skandale kojih je tokom godina bilo mnogo. Oni su još uvek u braku, iako je bilo puno dokaza njegove nevere.

Vejn i Kolin se znaju gotovo ceo život, upoznali su se u osnovnoj školi, kada su imali 12 godina. Ljubav je planula nekoliko godina kasnije, a venčali su se nakon 6 godina zabavljanja. Imaju 4 dece Kaija, Kleja, Kita i Kasa.

Vejn se sredinom prošle godine oprostio od fudbalske karijere, a da li to znači i opraštanje od skandaloznog života i afera, ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs