POSRNULI

Sa vrha se srozali na dno: Ove poznate zvezde su osuđivane za najteže zločine! (FOTO)

Posrnuli i potpuno skrenuli s puta...

Vip priča
17:34h Autor:
Sa vrha se srozali na dno: Ove poznate zvezde su osuđivane za najteže zločine! (FOTO)
Foto: Profimedia / kolaž

Iako ih ceo svet zna i voli, ukoliko učine krivično delo poznate ličnosti odgovaraju pred zakonom kao i svi drugi. Predstavljamo vam top listu 9 osoba iz javnog života koje su osuđene na minimun jednu godinu zatvora. Ovi zločini učinili su da ih više pamtimo po presudama koje su im izrečene nego po onom zbog čega su zapravo poznati.

Kris Braun

Nakon velikog uspona kada se njegov debitantski album prodao u 3 miliona primeraka, a njegovi hitovi nalazili su se na vrhovim svih top lista otkrilo se da je fizički zlostavljao svoju tadašnju devojku Rijanu. Kris se izjasnio krivim i uprkos naporima njegovog tima da mu povrati reputaciju ostao je obeležen zločinom koji je počinio.

Kris Braun
foto: Profimedia

Geri Gliter

Ovaj britanski roker je bio velika zvezda 70-ih godina i imao je nekoliko velikih hitova. Međutim, sva njegova slava otišla je u zaborav nakon što je 1999. godine osuđen zbog dečije pornografiju, nakon toga Geri se nije smirio te je 2006. opet poslat u zatvor na 3 godine zbog seksualnog uznemiravanje dve devojčice, iz zatvora je izašao 2008. Njegova karijera potpuno je propala 2015. godine kada je optužen za pokušaj silovanja i poslat u zatvor po treći put, ali sada na 16 godina.

Di Em Eks

Ovaj reper ima kriminalni dosije dugačak koliko i njegova diskografija. Optužbe se kreču od utaje poreza do zlostavljanja životinja i posedovanja droge. On je više vremena proveo u sudnici nego u studiju i predstavlja udžbenički primer poznate ličnosti koja je poznata po prestupima, a preti mu ukupno 44 godine zatvora.

Lindzi Lohan

Poznata po optužbama zbog alkohola i koriščenja droga i to više puta. Između rehabilitacija, napada na novinare, javnih ispada i krađe nakita njeno ime je postalo sinonim za "lošeg selebritija". Mada, čini se da se poslednjih godina malo smirila i fanovi se nadaju da je to za stalno.

Lindzi Lohan
foto: Profimedia

Oskar Pistorijus

Bivši paraolimpijski šampion preplavio je naslovne strane nakon ubistva njegove tadašnje devojke. Tvrdilo je da ju je on upucao i ubio jer je mislio da je provalnik. Pistorijus je uhapšen i osuđen prvo na 5 godina, a nakon ponovljenog suđenja na 6 i kasnije na 15 godina zatvora. Definitivna odluka je donesena kada je južnoafrička policija priznala da je i ranije imala problema sa njim.

Eron Hernandez

Još jedan primer sportiste za koga se ispostavilo da je ubica. Pre smrti 2017. godine Hernandez je samo bio osumnjičen za više pucnjava i ubistva, sve do ubistva sportiste Odina Lojda kada je konačno osuđen. Nekoliko dana kasnije Hernandez je izvršio samoubistvo u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Džeri Sandaski

Osuđivani silovatelj i uznemiravač maloletnika je i trener američkog fudbala. Za ovo se saznalo nakon što su njegove žrtve progovorile, te je Sandaski osuđen na 60 godina zatvora.

Fil Spektor

Poznat po saradnji sa velikim muzičkim zvezdama poput Bitlsa, Lenarda Koena i Ramonsa Fila danas ne pamtimo po muzici koju je stvorio već po ubistvu koje je počinio. Ubistvo glumice Lane Klarkson u njenom domu 2003. godine Spektar je negirao i proglasio ovu nesreću slučajnim samoubistvom, iako je zločin počinjen njegovim pištoljem. Nakon suđenja dobio je kaznu od 19 godina do doživotne.

Fil Spektor
foto: Profimedia

O Džej Simpson

Iako je oslobođen optužbi za ubistvo O Džej će zauvek ostati upamćen po ovom skandalu. Međutim, O Džej se opet našao pred sudom 2007. kada je provalio u hotelsku sobu i pištoljem pretio gostima. Nakon ovoga osuđen je za kidnapovanje i krađu, dok nije dobio uslovnu kaznu 2017. godine.

o džej simpson
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs