saznajte više

To će ti biti najveća greška u životu: Donald i Ivanka su posvađani, evo kako je mezimica naljutila svog tatu! (FOTO)

Ivanka Tramp je u velikim je brigama. S jedne strane, želi da ostane verna ćerka ocu koji je neslavno izgubio na predsedničkim izborima, a s druge strane, želi da se pobrine se da njena politička karijera ne padne u zaborav.

Vip priča
12:46h Autor:
To će ti biti najveća greška u životu: Donald i Ivanka su posvađani, evo kako je mezimica naljutila svog tatu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nije tajna da je Ivanka Tramp mezimica svog oca, Donalda Trampa.

Njena prijateljica iz školskih dana nedavno je otkrila kako se tada uspešni biznismen Donald silno ponosio što je njegova ćerka bila najlepša devojčica u svojoj školi, a kad je stasala i krenula na fakultet, krenuo je da je uči svemu što zna o svetu biznisa.

Ivanka ga je aktivno pratila i u političkoj karijeri, a njen suprug Džered Kušner, nakon ženidbe sa slavnom naslednicom, postao je tastov savetnik kako bi "sve ostalo u porodici".

S obzirom da nikad nije bilo govora o svađama u porodici Tramp, čak šta više, često se primećivalo kako Donaldova deca gaje veliko poštovanje za svog oca, mnoge je iznenadila vest o svađi uskoro bivšeg predsednika SAD-a i njegove ćeke Ivanke.

Svađa oko novog predsednika i Ivankine karijere

Donald Tramp, Melanija Tramp, Ivanka Tramp
foto: Profimedia

Kako pišu strani mediji, Ivanka je oca naljutila odlukom o odlasku na inauguraciju Džoa Bajdena, a čemu se Donald navodno strogo protivi.

Ivanka, koja se sa suprugom uskoro seli na Floridu, navodno je u strahu kako će joj politička karijera propasti nakon očevog odlaska iz Bele kuće pa pokušava da se po svaku cenu prikaže korektnom i samostalnom.

Ta je odluka navodno strašno razljutila tatu Trampa koji je loše podneo poraz na izborima, a i koji je poznat kao veliko zlopamtilo.

"Otac joj je rekao da će, ako se pojavi na inauguraciji, izgubiti desetine hiljada sledbenika i da će joj to biti najgora odluka u životu", otkrio je izvor blizak Trampovima.

Ivanka pak veruje kako je važno pokazati se kao "dobar sportista", a hoće li prevagnuti njene ambicije ili lojalnost porodici, videćemo u narednom periodu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs