DOLI PARTON I KAR TOMAS DIN

On je 57 godina sa ovom divom, nikad nisu viđeni zajedno: Meni je zlo od njega, a sigurno i njemu od mene! (FOTO)

Doli Parton je 54 godine u braku s Karlom Tomasom Dinom koji izbegava javnost i priznala je da je samo jednom video uživo njen nastup.

Vip priča
Autor:
On je 57 godina sa ovom divom, nikad nisu viđeni zajedno: Meni je zlo od njega, a sigurno i njemu od mene! (FOTO)
Karl Tomas Din, Foto: Profimedia

Legendarna kantri pevačica Doli Parton (74) u braku je s biznismenom Karlom Tomasom Dinom (78) 54 godine, a šali se kako im je nekad zlo zbog toliko zajedničkog vremena koje provode zajedno.

Doli i Karl su, kada se sabere i vreme pre venčanja, zajendo 57 godina i on je tokom tog perioda uspešno izbegavao pažnju javnosti pa se mnogi šale da ne postoji, a retko ko zna kako izgleda. Pevačica je o privatnom životu progovorila u podkastu "Tablle Manners" Džesi Ver.

"Moj muž i ja smo zajedno 57 godina i venčani smo 54 i meni je zlo od njega, a sigurna sam i da je njemu od mene", našalila se Parton. Karl se retko pojavljuje s Doli na događajima kako bi zadržao privatnost i ona je ranije priznala da ju je samo jednom video uživo na pozornici.

Ljubavna priča Brusa Springstina: Oženio ljubavnicu, brak preživeo i preljubu!

foto: EPA / Nina Prommer

Pevačica je progovorila i o svojim porocima. "Moja slabost su uvek bili muškarci, seks i hrana, ne nužno tim redosledom", rekla je.

Doli i Karl nemaju decu, a ona je jednom rekla kako su razmišljali o roditeljstvu. "Kada smo se tek venčali, razgovarali smo o tome kako bi izgledala, da li bi bila visoka poput njega ili niska kao što sam ja? Da smo dobili devojčicu, imala bi ime Karla", ispričala je.

Ali s vremenom su shvatili da im nije suđeno. "Drago nam je na neki način. Mislim da bih bila odlična majka. Verovatno bih se svega odrekla zbog dece jer bih osećala krivicu ako bih ostavljala kod kuće i odlazila na turneje. Sve bi se promenilo. Verovatno nikad ne bih bila zvezda pa je možda i dobro ispalo", rekla je Doli.

Volela ga 18 godina, jednom rečenicom joj slomio srce: Ljubavna priča Anđelike Hjuston i Džeka Nikolsona! (FOTO)

Pored toga, pevačica je imala i endometriozu, hroničnu ginekološku bolest kod koje se stanice sluznice materice nalaze van maternice koja može dovesti do neplodnosti. Parton je, prema pisanju američkih medija, kako bi izlečila svoje simptome morala na delomičnu histerektomiju.

Doli nije htela puno da otkriva o tom periodu samo je 2008. spomenula da je pala u depresiju i razmišljala o mogućnosti da naudi sebi.

Inače, Parton je odrasla u siromaštvu, a sada se njeno bogatstvo procenjuje na 600 miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs