Pogledajte

12 godina kasnije: Šta rade i kako izgledaju lepotice iz čuvene serije Zabranjeno voće (FOTO)

Jedna od najgledanijih turskih telenovela u našoj zemlji

Vip priča
Autor:
12 godina kasnije: Šta rade i kako izgledaju lepotice iz čuvene serije Zabranjeno voće (FOTO)
Foto: Profimedia

Serija Zabranjeno voće (Strasti orijenta) jedna je od prvih i najgledanijih turskih telenovela koje su emitovane u našoj zemlji.

Premijerno prikazivanje u Turskoj bilo je 2008. godine, dok se u Srbiji prikazala dve godine kasnije i stekla ogromnu popularnost.

Spletke, laži, prevare, nevine, nedostižne i zabranjene ljubavi učinile su da ova serija, urađena po istoimenom romanu koji je u 20. veku napravio prekretnicu u konzervativnoj truskoj književnosti, potpuno osvoji publiku u mnogim zemljama sveta. Spada u najgledanije serije u istoriji turske televizije.

Gde su i šta danas rade čuvene lepotice iz Zabranjenog voća?

Bihter Zijagil (Beren Sat)

Fatalna crnka koju je ova serija proslavila ima veoma uspešnu glumačku karijeru i jedna je od najtraženijih i najplaćenijih glumica u Turskoj. Danas ima 36 godina i već šest godina je u braku sa turskom muzičkom zvezdom Kenanom Doguluom. Iako je prošlo 12 godina od snimanja serije, Beren je i dalje jednako zgodna i zanosno lepa.

Možda ima 52 godine, ali je i dalje jedna od najzgodnijih žena na svetu: Od izlaska iz automobila napravila spektakl!

Nihal Zijagil (Hazal Kaja)

Tada 18-godišnja Hazal dobila je ulogu u ovoj seriji kao poklon od bogatih roditelja za svoje punoletstvo. Iako pre nije imala glumačkih uspeha, ova rola ju je učinila veoma traženom glumicom u Turskoj. Zbog izuzetne lepote i niskog rasta, prozvali su je turskom Salmom Hajek. Nakon Zabranjenog voća, za Hazal su usledili uspešni dani u svetu glume i brojne ponude za glavne uloge, od kojih je najpoznatija uloga Ferihe u seriji Dala sam joj ime Feriha. Ipak, nakon što je svojevoljno napustila seriju zbog drugog projekta, njena karijera krenula je silaznom putanjom. Hazal je pre nekoliko godina odličila da se posveti kulinarstvu i upisala kurs. Ponovo je aktivna u svetu glume, a prošle godine udala se za 14 godina starijeg televizijskog producenta Alija Ataja, kojem je rodila dete. Ima 30 godina.

Najveće poniženje za Kamilu Parker: Evo šta joj je kraljica Elizabeta uradila!

Firdevs Joreoglu (Nebahat Čehre)

Kao i tokom emitovanja serije, tokom kojeg je imala 64 godine, tako i danas izgleda prosto neverovatno da Nebahat Čehre ima 76 godina. Čuvena Firdevs i dalje je aktivna i neprestano igra u televizijskim serijama, a njenu neverovatnu životnu priču i put od porno glumice do najtraženije zvezde pročitajte OVDE!

Pejker Onal (Nur Fetahoglu)

Još jedna glumica koju je ova serija proslavila i učinila je jednom od najpopularnijih. Nur je na vrhuncu svoje karijere, izuzetno je tražena i igrala je glavne role u najgledanijim turskim serijama i filmovima. Dobitnica je brojnih glumačkih nagrada. Dva puta se razvodila, i ima jedno dete koje odgaja kao samohrana majka. Ima 39 godina.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs