saznajte više

Gde su i šta rade glumice iz serije Očajne domaćice: Kancer, zatvor, razvod, plastične operacije! (FOTO)

Američka serija 'Očajne domaćice', autora Marka Šeroja, koja je počela s prikazivanjem na američkoj televiziji ABC u oktobru 2004., okupila je sjajnu glumačku postavu koja se brzo pokazala kao kombinacija za uspeh. Četiri zgodne glumice u proteklih su se 16 godina, koliko je prošlo od prve epizode, znatno promenile i doživele mnogo uspeha i padova u karijeri i privatno

Vip priča
Autor:
Gde su i šta rade glumice iz serije Očajne domaćice: Kancer, zatvor, razvod, plastične operacije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Većina još uvek dobro pamti famoznu četvorku iz fiktivnog američkog predgrađa malenog grada Ferjvjua. U ulici Visterija Lejn pratili smo kroz punih šest sezona živote domaćica i misterije koje se odvijaju oko njih. Glavne uloge pripale su Teri Hačer, Felisiti Hofman, Marši Kros i Evi Longoriji.

foto: Profimedia

Popularna četvorka, naizgled vrlo slična, a zapravo veoma različita, zabavljala nas je dugih sedam godina, a onda je 13. maja 2012. prikazana poslednja epizoda. Međutim mnogi i danas rado prate reprize. Nekada omiljene glumice s malih ekrana i dalje su u filmskom ili televizijskom biznisu, neke uspešnije, a neke nešto manje. Pratile su ih tokom godina krize, usponi i padovi na privatnom i poslovnom planu, pa smo odlučili da se prisetimi kako su izgledale i kako izgledaju danas kao i kakvi su im životi.

foto: Profimedia

Eva Longorija

Možda najzvučnije ime ove popularne serije, nakon njenog prikazivanja, postalo je upravo ime male zavodnice Eve Longorije. Ova atraktivna američka glumica našla se i u brojnim drugim poslovima. Danas osim glume rado prihvata i producentsku palicu. Oprpbala se kao dekoraterka, dizajnerka, a po potrebi je i aktivistkinja.

Nakon propalog braka s NBA košarkašem Tonijem Parkerom, s kojim je provela šest godina, Longorija je ljubavnu sreću pronašla s meksičkim biznismenom Hoseom Bastonom. Za njega se udala 2016., a dve godine kasnije rodila je sina Santijaga.

foto: Profimedia

Tokom godina nije se znatno promenila te mnogi smatraju kako danas, u 46. godini života izgleda bolje nego ikada. Redvno se hvali svojim privatnim fotografijama na društvenim mrežama i pokazuje svima da živi svoj san.

Teri Hačer

Za razliku od koleginice Longorije, Teri Hačer nije ostala toliko aktivna u glumačkom biznisu nakon uloge u seriji ‘Očajne domaćice’. Od značajnijih poslova u Holivudu ističe se samo pozajmljivanje glasa za Diznijev animirani film ‘Avioni’. Potom je svoju ljubav prema kuvanju pokušala da unovči pa je učestvovala u kulinarskom šou‘Chopped’, a pre dve godine pokrenula je kanal na Jutjubu pod imenom ‘Hatching Change’, u kojem pokušava svojim pratiteljima da daje savete za što uspešniji, zdraviji i bolji život.

foto: Profimedia

Teri se 1994. godine udala za glumca Džona Teneja, a 1997. rodila je ćerku Emerson Rouz. Međutim njen brak nije opstao pa se 2003. razvela, a nakon toga se nije ponovo udavala. Bila je u još nekoliko veza s holivudskim voditeljima i glumcima, ali trenutno je sama.

Felisiti Hofman

Nakon što je odigrala ulogu popularne Linet u seriji ‘Očajne domaćice’ dobila je još neke glumačke ponude. Značajniji projekat bio joj je u seriji ‘American Crime’, kao i Netfliksova uspešnica ‘When They See Us’.

foto: Profimedia

Međutim poslednjih godinu i po 57-godišnja glumica punila je medijske naslove skandalom zbog kojeg je završila na sudu i u zatvoru. Osuđena je na dve nedelje zatvora jer je platila 15.000 dolara kako bi falsifikovala prijemni test svoje starije ćerke za Univerzitet, u sklopu velikog korupcijskog skandala na američkim Univerzitetima.

Osim 14 dana, koliko je provela iza rešetaka, Hofman je platila kaznu od 30 hiljada dolara, a dosuđeno joj je i godinu dana nadziranih izlazaka i 250 sati rada za dobrobit zajednice.

Marša Kros

Gotovo nikakvu promenu u izgledu, složiće se gledaoci, ne vidimo kod glumice Marše Kros koja je u hit seriji igrala Bri. Marša u proteklih 16 godina kao da nije ni dana ostarila, a to se, prema pisanjima stranih medija, najviše može pripisati raznim estetskim zahvatima, kozmetičkim preparatima i botoksu.

foto: Profimedia

Nakon kratke pauze u karijeri Marša je glumila u seriji 'Zakon i red' 2015. godine, a kasnije se pridružila glumačkoj ekipi drame 'Quantico'.

Glumica, koja ima ćerke bliznakinje Iden i Savanu sa suprugom Tomom Mahomijem, objavila je u 2019. da je imala rak anusa. U decembru 2017. otišla je kod svog lekara na godišnji pregled pa su joj lekari otkrili kanceroznu masu u anusu.

'Znam da postoje ljudi kojima je neugodno da kažu da imaju rak na tom mestu iako to ne bi trebalo da bude tako, ali i meni je trebalo neko vreme da počnem javno da govorim o svojoj bolesti. Znala sam da će odzvanjati reč: 'Anus, anus, anus! Ali na kraju se navikneš na to', rekla je tada.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs