majkl hačins

On je bio prva ljubav Kajli Minog: Tragičnu romansu ni dan danas ne može da zaboravi! (FOTO)

Bili su najpopularniji par na muzičkoj sceni 80-tih - mistični roker i popularna devojka iz komšiluka. A onda se desila tragedija o kojoj se i danas priča.

Vip priča
Autor:
Kajli Minog i Majkl Hačins, Foto: Profimedia

Biografija sadrži i do sada neobjavljene slike, koje su nastale u periodu od kada je Hačins imao 29, do njegove 36 godine, odnosno godinu dana pre njegove smrti.

 

Simpkins je imao samo 15 godina kada je sa fotoaparatom u ruci počeo da prati tada 29-godišnjeg muzičara i njegovu 21-godišnju devojku. Vremenom se zbližio sa Hačinsom i nastavio da ga prati i fotografiše narednih osam godina, sve dok Majkl nije oduzeo sebi život u hotelskoj sobi u Sidneju 1997.

 

Ove godine slave 34 godine zajedničkog života: Ljubavna priča Opre Vinfri i njenog Stedmana (FOTO)

foto: Profimedia

Kada su se upoznali,Kajli Minog je bila u vezi sa tada jako popularnim pevačem Džejsonom Donovanom sa kojim je snimila i čuvenu pesmu "Especially for you". Ubrzo nakon što je upoznala Australijskog muzičara, Majkla Hačinsa, napustila je Donovana.

 

- Kajli i Majkl su bili veoma bliski. Kada su bili u različitim državama, slao joj je faks u kojem joj je pisao da je voli. Ona ga je obožavala, to je bilo jasno. I on je voleo nju, a kasnije se šalio da ju je pokvario. Promenio je njen imidž, postala je seksepilnija, a njemu se ta promena dopadala. Više nije bila devojka iz komšiluka - navodi Ričard u biografiji.

 

Ludo ju je voleo i čekao do iznemoglosti: Ljubavna priča Arsena Dedića i Gabi Novak! (FOTO)

foto: Profimedia

Kajli i Majkl zabavljali su se od 1989. do 1991, ali su ostali bliski prijatelji sve do njegove smrti. Nakon raskida, pevač je imao romanse sa mnogim poznatim glumicama, manekenkama i pevačicama, uključujući Helenu Kristensen i Polu Jejts, sa kojom je dobio ćerku Tajger Lili.Priča se da je razlog njihovog raskida bila baš Helena Kristensen. Iako su proveli samo dve godine zajedno, u toj vezi je Kajli prvi put bili istinski zaljubljena.

 

Voleli su se do bola, njegovo neverstvo nije oprostila: Neverovatna ljubavna priča Marine Abramović i Ulaja! (FOTO)

foto: Profimedia

- Ćerka je bila njegovo najveće dostignuće, veće čak i od grupe INXS. Majkl ju je obožavao. Bio je veoma orijentisan ka porodici i želeo je još dece, ali to je bilo neizvodljivo jer je stalno bio na putu.

 

Tajger Lili imala je tek nešto više od godinu dana kada je Majkl pronađen mrtav u 37 godini. Imala je samo četiri godine kada je njena majka preminula od predoziranja narkoticima. Ona danas ima 24 godina i živi sa svojim očuhom Bobom Geldofom.

 

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...