svaka čast!

Hobiji koji vam ne bi pali na pamet: Ovako provode vreme Suzan Sarandon, Brus Vilis i mnogi drugi! (FOTO)

Iako poznate ličnosti imaju gust raspored snimanja i koncerata, pojedine se trude da svaki slobodan trenutak ispune aktivnostima koje će ih opustiti.

Vip priča
Autor:
Suzan Sarandon, Foto: Profimedia

Pored vremena koje posvećuju porodici, kada su u prilici, bave se omiljenim hobijem. To je i te kako preporučljivo i pohvalno, i može da posluži kao primer pratiocima, da ih inspiriše i pokrene. Kao što ćete uskoro pročitati, ponekad je reč o sportu ili rukotvorinama, koje ne iziskuju puno ulaganja i dostupne su svakome od nas. Ali, nećemo dužiti, već počinjemo sa predstavljanjem onih koji su privukli našu pažnju…

 

1. Kolin Farel voli ples

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Farrell (@colinfarell) on

Možda niste znali ovaj podatak, ali Kolin Farel je pre svega plesač, i to na kantri note. Talenat je brusio godinama, i veran je ovom hobiju i dalje. Nije samouki umetnik, već je pohađao kurseve i vremenom postao majstor za kadril.

 

2. Harison Ford se bavi pilotiranjem

foto: EPA / Nina Prommer

Glumac je bez ikakve sumnje pilot broj 1 u sagi Ratovi zvezda autora Džordža Lukasa. Međutim, reč je o zanimaciji koja ga okupira i van seta, te se može videti kako upravlja privatnim avionom, a nekoliko letelica se nalazi i u njegovom vlasništvu. Tokom godina, doživeo je nekoliko nezgoda, kao što su problemi sa uzletanjem, pad na golf teren, koji mu je doneo prelome, te promašivanje piste, što je umalo dovelo do sudara. Poslednja nesreća je dovela do pokretanja istrage protiv slavnog umetnika.

 

3. Dženifer Gardner svira saksofon

foto: Profimedia

Glumica se svojski trudi da svakoga dana posveti sat vremena sviranju saksofona. Danas je to njen način da se isključi iz svakodnevice, a kao tinejdžerka je bila deo džez rok benda.

 

4. Brus Vilis svira usnu harmoniku

foto: AP / Evan Agostini

Sa druge strane, Brusu Vilisu gode zvuci bluza, pa povremeno svira usnu harmoniku. On se potrudio da sam savlada osnove, i ispostavilo se da ima urođeni talenat. Nekada je nastupao na rasprodatim koncertima, ali ni danas ne odbija poziv da odsvira uvertiru, najčešće tokom gostovanja u popularnim televizijskim emisijama.

 

5. Meril Strip uživa u pletenju

foto: Shutterstock

Ova dobitnica Oskara ima tajnu kojom postiže smirenost, a u pitanju je pletenje. Ne krije da joj ova aktivnost omogućava da se izmesti i pročisti misli. Stoga, ne čudi što neretko posegne za vunicom i na pauzama snimanja.

 

6. Đina Dejvis se bavi streličarstvom

foto: AP

Ova dama bavi se rekreativno ovim sportom, ali se oprobala i u pretkvalifikacijama za Olimijske igre u Sidneju 2000. godine.

 

7. Kejt Mos se bavi sinhronim plivanjem

foto: Profimedia

Ukoliko maštate o liniji kakvom se može pohvaliti ova dama, sada znate njenu tajnu. Sinhrono plivanje donosi blagodeti u vidu oblikovanja tela, opuštanja u vodi i koreografija koje pozitivno utiču na psihu.

 

8. Džesika Alba odlazi na ronjenje

foto: Profimedia

Glumica obožava opremu za ronjenje, koja joj pruža uvid u morske dubine. Ona je poznata kao borac za prava životinja, i stoga uživa u prizoru uz foto-safari.

 

9. Suzan Sarandon igra stoni tenis

foto: Profimedia

Ova dama decenijama je unapređivala svoje sportske veštine, te je postala poluprofesionalac u stonom tenisu. Pored toga, malo je poznato da je osnovala sportsko društvo u Njujorku i otvorila klub pod nazivom SPIN, koji okuplja sve zaljubljenike u reket i lopticu. Posetioci mogu da se opuste, i druže uz partiju tenisa ili čašu omiljenog pića.

 

10. Kameron Dijaz uživa u surfingu i snoubordingu

foto: Profimedia

Glumica koristi svaku priliku da pokaže svoje umeće na talasima okeana ili padinama prekrivenim snegom. Naravno, niko ne ostaje ravnodušan na skokove i salto koji tom prilikom izvodi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs