Verovali ili ne

Nova devojka Bred Pita udata: Par se viđa godinu dana, a za njih zna i njen muž! (FOTO)

Izgleda da Bred Pit ne može da živi bez skandala

Šuška se
20:35h Autor:
Nova devojka Bred Pita udata: Par se viđa godinu dana, a za njih zna i njen muž! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bred Pit (56) je svoju novu devojku Nikol (27) upoznao u prestižnom restoranu koji, igrom slučaja, drži njen muž, otkriva Dejli Mejl. Strani mediji tvrde da je manekenka u "otvorenom braku", te da veza sa glumcem njenom mužu ne smeta.

Izvor kaže da se holivudski glumac zaljubio na prvi pogled u Nikol. Bilo je to u avgustu prošle godine, kada je Bred bio na promociji svog novog filma, "Bilo jednom u Holivudu." Nakon premijere, vratio se u pomenuti restoran i tamo sreo Nikol.

Godinu dana par se uspešno krio od javnosti, da bi sada vest o njihovoj vezi odjeknula medijima. Par se trenutno nalazi na odmoru na jugu Francuske.

"Bred Pit je prvo upoznao Nikol Poturalski u avgustu prošle godine, u restoranu njenog supruga Rolanda. Bred je godinama dolazio u pomenuti restoran, a poznaje i Rolanda. Kada je došao da proslavi premijeru svog novog filma, Roland ga je upoznao sa Nikol, a ona mu je dala svoj broj telefona. Pošto Nikol mnogo putuje zbog modelinga, a kada je bila u Los Anđelesu, javila se Bredu," tvrdi dobro obavešten izvor za Dejli Mejl.

Nikol i Roland (68) imaju sedmogodišnjeg sina Emilija.

"Roland je bio oženjen nekoliko puta i ima petoro dece. Nije negativan ili ljubomoran tip. On i Nikol su još uvek u braku, ali prijatelji tvrde da je to brak "otvorenog tipa", tvrdi izvor.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs