Šok

Kim je htela da me zatvori u ludnicu: Novi ispadi Kanje Vesta šokirali svet! Starleta tvrdi: Prestao je da pije lekove!

Kim Kardašijan je navodno prestravljena jer je njen suprug prestao da pije lekove za bipolarni poremećaj

Vip priča
12:58h Autor:
Kim je htela da me zatvori u ludnicu: Novi ispadi Kanje Vesta šokirali svet! Starleta tvrdi: Prestao je da pije lekove!
Foto: Profimedia

Čini se kako je slavnom reperu i dizajneru Kanje Vestu, koji želi da postane budući američki predsednik, mentalno stanje sve lošije. Nakon što je održao svoj prvi skup, na kojem je plakao pred okupljenima i vikao kako je želeo da "ubije svoje dete", pričajući uz to priču kako su on i Kim Kardašijan želeli da ona pobaci najstariju ćerku Nort, sada je opleo i po svojoj supruzi i majci njegovo četvoro dece.

Iako je tvitove u međuvremenu obrisao, korisnici društvenih mreža imali su dovoljno vremena da to dokumentuju.

"Kim je pokušala da dovede lekara da me zatvore. Ako me zatvore kao Mandelu... znaćete zašto", stoji u jednom od tvitova, a nije ostao dužan ni svojoj tašti Kris Džener.

"Kris, ne igraj se sa mnom. Nisi dobrodošla i ne želim te blizu svoje dece. Vi ste svi pokušali da me zatvorite".

Kanje Vest započeo predsedničku kampanju i do sada ne može da bude luđe od ovoga: Svi su zabrinuti šta sve može da kaže!

A onda je ponovo potkačio svoju suprugu Kim i njeno poziranje za Playboy.

"Uzdam se u Boga da se mama moje Nort nikada neće skinuti za Playboy. Božja je to volja, a ja sam na ranču... Dođi po mene..."

"Kim je pokušala da dođe u Vajoming s lekarom da me zatvore, baš kao u filmu Get Out, samo zato što sam juče plakao i govorio o spašavanju ćerkinog života."

Iako je u međuvremenu izbrisao sve te tvitove, oni su ipak ostali zabeleženi jer su ih slikali korisnici društvene mreže. Navodno je Kim preplašena i zabrinuta zbog svog supruga koji je prestao da uzimati prepisane tablete za bipolarni poremećaj, a posledica svega toga su njegovi ispadi u javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs