KRATKO SU BILI ZAJEDNO

Ljubavni brodolomi Džima Kerija: Ona je bila moja poslednja velika ljubav!

Poznati glumac iza sebe ima dva propala braka i nekoliko isto tako propalih veza, ali jedna će osoba uvek imati posebno mesto u njegovom srcu. Džim Keri priznao je da i dalje gaji nežna osećanja prema svojoj kolegici Rene Zelveger.

Vip priča
Autor:
Ljubavni brodolomi Džima Kerija: Ona je bila moja poslednja velika ljubav!
Foto: Profimedia

Glumac i komičar Džim Keri, kojeg svi pamtimo po likovima iz brojih komedija, u novom intervjuu je otkroo da će jedna njegova bivša devojka uvek imati posebno mesto u njegovom srcu. Reč je o glumici Rene Zelveger s kojom se zabavljao samo godinu dana nakon što su upoznali 2000. na setu filma "Ja, ja i Irena.

"Da, to je tačno, bila mi je vrlo posebna. Vrlo! Mislim da je predivna", rekao je Keri koji iza sebe ima dva propala braka, s Melisom Vomer od 1987. do 1995. s kojom ima i ćerku Džejn Erin, i sa Loren Hol od 1996. do 1997.

Nakon raskida s Rene, Džim se zabavljao sa Dženi Mekartni sve do 2010., dok se Rene 2005. udala za muzičara Kenija Česneja, ali od njega se rastala samo četiri meseca kasnije.

Iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost

Glumac je takođe progovorio o vezi sa 74-godišnjom pevačicom Lindom Ronstadt s kojom se viđao kada se tek probijao u Holivudu.

"Cenim ljude koji su prošli kroz moj život i u njega doneli nešto dobro, zato i Linda ima posebno mesto u mojoj knjizi. Nekima se naša veza činila čudnom zbog razlike u godinama, ali prema meni se ponašala s poštovanjem", objasnio je Keri.

Za njega se često govori kako nema sreće u ljubavi, što dokazuju i njegove nedavne veze. Njegova bivša devojka Katriona Vajt preminula je 2015. nakon predoziranja lekovima. Glumac je bio utučen i nije viđao nikoga sve do početka 2019. kada se na snimanju dečje serije "Kidding" spetljao s glumicom Džingdžer Gonzagom. Ali, ni ta veza nije bila dugog veka - par je raskinuo u oktobru iste godine.

Inače, glumac je nedavno priznao da se bori sa slavom i da nije cenio anonimnost dok ju je imao. "Nito ne ceni anonimnost dok je ne izgubi. Neto bi na to rekao "pa dobio si šta si tražio". Da, ali to je kao kada dete nešto traži pre nego odraste i shvati šta nešto zapravo znači. Ne kažem da je to loše, ali vrlo je čudno i drži vas u kući", rekao je.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs