KNJIGA IZLAZI USKORO

Bivša prijateljica Melanije Tramp odlučila da je pokopa: Izlazi knjiga sa sočnim detaljima o prvoj dami! (FOTO)

Žena koja je do nedavno negovala prijateljstvo, a kasnije i poslovnu saradnju, sa suprugom Donalda Trampa pre dve godine neslavno je morala da napusti mesto saradnice, sada je najavila izlazak knjige u kojoj će do detalja opisati sve što zna o američkoj prvoj dami.

Vip priča
Autor:
Bivša prijateljica Melanije Tramp odlučila da je pokopa: Izlazi knjiga sa sočnim detaljima o prvoj dami! (FOTO)
Foto: Profimedia

Predsednik SAD-a Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp još jednom su u situaciji da o njima piše neki od njihovih (bivših) saradnika i pripadnika bliskog kruga. U američkim medijima odeknula je vest da će dugogodišnja prijateljica i bivša savetnica prve dame Stefani Vinston Volkof objaviti memoare pod imenom "Melanija i ja" (Melania and me, u originalu), knjiga bi trebala da izđe 1. septembra.

Vinston Volkof u svojoj knjizi sećanja opisije u detalje dugogodišnje prijateljstvo s gospođom Tramp, ali i svoj angažman u inauguracijskom odboru kao i u Beloj kući, pre nego je svrgnuta s te pozicije.

Eksplozivan prikaz prijateljstva

"Eksplozivan prikaz s nizom dokaza o prijateljstvu dugom 15 godina između Stefani Vinston Volkof i Melanije Tramp, kao i zapažanja o naj haotičnijem sastavu u Beloj kući u istoriji, piše u opisu knjige na najavnoj stranici.

Vest o ovom izdanju došlo je u vreme kada su Trampovi i Bela kuća suočeni s još dva, ne baš laskava portreta. Bivši savetnik za nacionalnu sigurnost Džon Bolton objavio je knjigu o svom vremenu u sklopu Trampove administracije, izdanje je izašlo krajem aprila. Uz to je predsednikova nećaka Meri Tramp najavila svoje memoare o porodici "Previše i nikad dosta" (Too Much and Never Enough), koji bi trebalala da ugleda svetlost dana za koji dan. Od sve tri knjige, upravo ova koju piše Vinston Volkof, trebala bi da pruži najveći uvid u često nedokučiv svet prve dame.

Razišli se pre dve godine

"U svojim memoarima Vinston Volkof piše o njihovom prijateljstvu koje je započelo u Njujorku do uloge poverljive savetnice prve dame pa sve do naglog i vrlo javnog odlaska, te do života nakon Vašingtona u kojem radi kao PR za dečja i ženska prava", piše u opisu knjige.

O Vinston Volkof američki mediji su počeli negativno da pišu u 2018., u kontekstu da je zaradila previše novca od organizacije predsedničkih događanja, pisalo se da je Vinston Volkof primila oko 26 miliona dolara za organizaciju takvih događanja.

"Da li sam dobila otkaz? Ne. Da li sam lično dobila 26 mliona ili 1,6 miliona? Ne.Da li su me bacili pod autobus? Da.", rekla je u zvaničnom saopštenju 2019. godine dan nakon što je napustila zvanične dužnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs