Merjem Uzerli

Nakon ljubavnog brodoloma povukla se iz glume: Evo čime će se od sada baviti čuvena sultanija Hurem

Glumica je napustila seriju koja ju je učinila izuzetno popularnom zbog pritiska tadašnjeg dečka da abortira

Celebrities
Autor:
Nakon ljubavnog brodoloma povukla se iz glume: Evo čime će se od sada baviti čuvena sultanija Hurem
Foto: Profimedia

Glumica koju domaća publika pamti po ulozi crvenokose sultanije Hurem u turskoj seriji Sulejman Veličanstveni okrenula je novu životnu stranicu. Na društvenoj mreži je najavila je da u samom centru Berlina otvara prodavnicu zdravih slatkiša.

Kako je uzbuđena Merjem Uzerli objasnila u videu na Instagramu, veruje kako će to biti prva u nizu prodavnica koje planira da otvori širom sveta.

"Otvaram svoju prvu Nosh Nosh prodavnicu u Berlinu. Reč je o ukusnim i vrlo zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti celim svetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mesto u kojem želimo da se osećate kao kod kuće dok uživate u slatkišima najboljeg kvaliteta", objasnila je glumica.

Evo šta će sve biti u ponudi:

"Veganske čokoladice, džemovi, kakao na kašiku, makaronsi, sladoled koji je najbolji na svetu, maslinovo ulje, kafa, čaj i još mnogo toga", otkrila je lepa Turkinja.

Podsetimo, glumica se iz serije Sulejmen Veličanstveni povukla zbog ljubavnog kraha s tadašnjim dečkom, Kanom Atesom, koji je zahtevao od nje da abortira. Atraktivna glumica nemačkog podrekla tada se povukla iz javnosti i u Berlinu se posvetila životu s petogodišnjom ćerkom Larom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs