Iskrena

Ceca Ražnatović: Opraštam, ali ne zaboravljam

Pevačica je u poslednjem intervjuu otvoreno govorila o porodici i muškarcima, kao i o svojoj deci Anastasiji i Veljku koji su je zasenili kada su srpski mediji u pitanju
Vip priča
04:52h Autor:
Ceca Ražnatović: Opraštam, ali ne zaboravljam
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Muzičku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović poslednjih meseci, bar kad su mediji u Srbiji u pitanju, zasenila su njena deca Veljko i Anastasija. Iako je protivnik njihovog pojavljivanja u novinama, ona na to ne može da utiče. Njih dvoje se često mogu videti u noćnom provodu, i dok je Anastasija u društvu drugarica, Veljko je uvek s devojkom Mašom, ćerkom Zvezdana Terzića.

"Više puta sam rekla da mi smeta to što su mi deca u novinama. Nisam u prilici da ih zaštitim od toga. Apelovala sam na medije, ali to nije dalo rezultata", rekla je Ceca, koja dodaje da je decu vratila sa Kipra jer je želela da budu pored nje.

Poznato je da se Veljko ozbiljno zaljubio u Mašu, a nedavno je uradio i dve tetovaže, jednu je posvetio tetki, a drugu sestri i devojci.

"Protivnik sam tetovaža, ali on ima pravo da iskaže svoja osećanja. Tetovaže su trend u svetu. Većina javnih ličnosti se tetovira. Nisam iznenađena, ni srećna, ali šta je - tu je", smatra pevačica, koja je izjavila da su ljudi do sada više pokušavali da joj naude, a na pitanje kome nikada neće oprostiti odgovara:

"Opraštam, ali ne zaboravljam."

Ceca smatra da u njenim godinama teško da neko može da je menja, kada su muškarci u pitanju:

"Može da mi menja samo neke navike. Menjaju me situacije i vreme koje dolazi. Teško je menjati suštinu. Ne možeš biti zao i odjednom da glumiš humanistu", zaključila je Ceca, a kompletan intervju možete da pročitate na sajtu Kurira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs