Ceni tradiciju i običaje

Ceca Ražnatović otkriva: Ovako se proslavljaju Badnji dan i Božić u njenom domu! (FOTO)

Srećna sam što sam uspela da naučim svoju decu da cene tradiciju i da usvoje običaje na pravi način, kao što smo sestra Lidija i ja naučene još u detinjstvu

Vip roditelji
21:29h Autor:
Ceca Ražnatović otkriva: Ovako se proslavljaju Badnji dan i Božić u njenom domu! (FOTO)
Foto: Kurir Arhiva

Popularna pevačica poznata je kao neko ko izuzetno poštuje tradiciju i sve običaje. Svetlana Ceca Ražnatović je Badnji dan i Božić provesti u svom domu sa svojim najbližima.

Kao neko ko je uvek zauzet porodičnim obavezama, Ceci je ovo idealan trenutak kada su svi na okupu i kada se konačno može opustiti i odmoriti od posla.

foto: Kurir / Marina Lopičić

Svetlana Ceca Ražnatović ističe da se i njena deca raduju ovom prazniku, a nedavno je otkrila jednu stvar nikada ne propušta.

"Srećna sam što sam uspela da naučim svoju decu da cene tradiciju i da usvoje običaje na pravi način, kao što smo sestra Lidija i ja naučene još u detinjstvu. Već godinama idemo na ponoćnu liturgiju i tako će biti i ove godine", kaže Ceca i dodaje da je svojim ukućanima već pripremila poklone.

"Božićni rituali me raduju, pa tako ni darivanje ne izostane. Radujem se poklonima koje dobijem, ali sam najsrećnija kad vidim koliko su moja deca i sestrići oduševljeni svojim", rekla je Ceca za Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs