Drugi put pred oltarom

Goca Tržan: Udajem se uskoro!

Poznata pevačica obelodanila je da se uskoro udaje za 14 godina mlađeg dečka Rašu Novakovića i da ća nakon toga postati prava sosa, aludirajući na to što dista vremena provodi u Novom Sadu, rodonom gradu svog verenika
Šuška se
02:04h Autor:
Goca Tržan: Udajem se uskoro!
Foto: Kurir

Goca Tržan uskoro staje na ludi kamen. Ona će sudbonosno da izgovoriti drugi put. Ovoga puta svom četrnaest godina mlađem dečku Raši Novakoviću.

Pevačica je prošle nedelje pred više od hiljadu ljudi u diskoteci u Novom Sadu izjavila da je poprimila lalinski naglasak koliko često boravi u tom gradu, tačnije u rodnoj kući svog verenika. Ona je tada glasno izgovorila da će, kad se uda za njega, i zvanično postati sosa.

"Uskoro se udajem, a onda ću, osim ovog vašeg naglaska, poprimiti i status prave sose", rekla je Goca pred Novosađanima koji su u uživali u njenom nastupu.

Žurka je trajala do ranih jutarnjih sati, a pored raspoložene Goce, koja je pevala duže od dva sata i držala Novosađane na nogama, ni Raša nije skidao osmeh s lica, pa se može zaključiti i da mladoženja jedva čeka da stane pred matičara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs