olivija de hevilend

Proslavila se ulogom u filmu Prohujalo s vihorom, a u 104. godini vozi bicikl: Ona je prava inspiracija! (FOTO)

Ona je možda pre 5 dana napunila 104. godinu ali nju to prosto ne zanima.

Vip priča
Autor:
Proslavila se ulogom u filmu Prohujalo s vihorom, a u 104. godini vozi bicikl: Ona je prava inspiracija! (FOTO)
Olivija De Hevilend, Foto: Profimedia

Koliko njih bi želelo da su među najboljim živim glumicama makar na koji dan, koji sat, a gospođa je to već više od 80 godina i nema nameru da stane.

Njen prvi suprug je rođen u 19. veku, njen filmski suprug iz "Prohujalo sa vihorom" je poginuo u Drugom svetskom ratu, većina zvezda sa kojima je radila već ima unuke koji nisu živi, ali jedna žena iako ima 104. godine i dalje vozi svoj bicikl - to je čuvena glumica Olivija De Hevilend.

Olivija de Hevilend (104) otkriva detalje najveće romanse 20 veka: Ovako su se upoznali Grejs Keli i princ! (FOTO)

Bitno reći i istaći, Olivija jeste postala favorit publike poslednjih godina zbog dugog života kao što su Džejms Din i slični postajali zbog kratkog, pa će neko možda pretpostaviti da bi je narod već zaboravio da je preminula pre deceniju, dve, tri. Pogrešno. Olivija je silom prilika megazvezda i u starosti kao što je bila u mladosti, međutim ako je iko zaslužio to je ona.

Od avantura sa Erolom Flinom sa kojim je glumila u osa filmova, preko božanstvene Melani u čuvenom "Prohujalo s vihorom" do ozbiljnih, ozbiljnih drama koje je nosila kao što su "Naslednica", "Zmijsko leglo", dupla uloga u "Tamnom ogledalu", "Svakom svoje" da pomenemo samo nekoliko, uostalom i dva Oskara koja je osvojila, Olivija De Hevilend je zapečatila svoje mesto među veliknima holivudske filmske industrije.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs