pogledajte

Ponovo zajedno: Bred Pit i Anđelina Džoli zakopali ratnu sekiru i uživaju sa porodicom! (FOTO)

Holivudska lepotica Anđelina Džoli uvek je zahvalna tema bilo da se radi o njenoj poslednjoj ulozi u Marvelovom filmu ili filantropskom i humanitarom radu. Ali sve su te teme još uvek u senci nepržaljene priče o "Branđelini", iako su papiri za razvod predati još pre četiri godine

Vip priča
Autor:
Ponovo zajedno: Bred Pit i Anđelina Džoli zakopali ratnu sekiru i uživaju sa porodicom! (FOTO)
Anđelina Džoli i Bred Pit, Foto: Profimedia

Njihov razvod i sporazum o starateljstvu nad šestoro dece još uvek su u fokusu javnosti pa je vest nedelje da je bivši bračni par proveo određeno vreme zajedno. Kako za Entertainment Weekly otkrivaju insajderi, bivši supružnici

trude se da deci pružiti zdravu roditeljsku podršku.

Nakon 4 godine napokon otkrila: Anđelina Džoli priznala pravi razlog zbog kojeg se razvela od Breda Pita! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bred i Anđelina su prošli jako dug put i konačno su stigli do mesta na kojem oboje žele zajedno da učestvuju u vaspitanju i podizanju svoje dece", rekao je izvor za EW i dodao kako se par ne planira da se pomiri i da se svaka njihova međusobna komunikacija odnosi na potrebe i budućnost njihove dece.

"Odlučili su da žive blizu jedno drugog kako bi oboje mogli da budu na raspolaganju deci. Zajedničko vreme koje su Bred i Anđelina proveli u njenoj kući nije se dogodilo prvi put", otkrio je izvor i dodao da su bivši supružnici sada u mnogo boljim odnosima.

Crni izrastak, masna kosa, depresivan izgled: Bred Pit izgleda kao zapuštena domaćica! (FOTO)

foto: Profimedia

"Oboje žele da njihova deca budu zdrava i srećna i da imaju podršku oba roditelja. Prošlo je dovoljno vremena i rane su malo zarasle i konačno su stigli do mesta na kojem mogu svoj roditeljski zadatak da vrše na potpuno zdrav način", zaključuje izvor.

foto: Profimedia

Do ovonedeljnog druženja bivšeg para je prema pisanju časopisa Marie Claire došlo nakon Anđelininog intervjua za Vog Indija u kojem je nakon četiri duge godine konačno objasnila razloge podnošenja papira za razvod od Breda Pita.

"Rastala sam se zbog dobrobiti svoje porodice. Bila je to prava odluka, a nastavljam da se fokusiram na njih. Neki su odlučili da iskoriste moju ćutnju, a deca vide i čitaju laži koje se pišu o njima u medijima. Ali, trudim se da ih stalno podsećam da samo oni znaju koja je prava istina", priznala je Anđelina Džoli i svoju decu opisala kao "šestoro vrlo hrabrih i snažnih mladih ljudi", rekla je za Vog Indija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs