uživaju zajedno!

Zgodni tata za primer: Bredli Kuper u šetnji Njujorkom sa dvogodišnjom ćerkicom! (FOTO)

Bred Pit će mu biti večno zahvalan!

Star look
19:04h Autor:
Zgodni tata za primer: Bredli Kuper u šetnji Njujorkom sa dvogodišnjom ćerkicom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što mu je glumački kolega Bred Pit javno zahvalio na pomoći u odvikavanju od alkohola, holivudski glumac i reditelj Bredli Kuper na ulicama Njujorka uočen je u šetnji sa svojom mezimicom, dvogodišnjom Leom.

Prošle godine proslavljeni holivudski glumac i reditelj Bredli Kuper prekinuo je četvorogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Šajk, a svaki slobodan trenutak trudi se provoditi s dvogodišnjom ćerkicom Leom s kojom je ovoga vikenda uživao na ulicama New Yorka nakon svog boks treninga.

Bredli Kuper i Irina Šajk: Koji je pravi razlog njihovog raskida?

foto: Profimedia

Manekenka i Bradli su posle prekida veze usmenim putem postigli dogovor o pravnoj i fizičkoj brizi nad dvogodišnjom ćerkicom koju zajednički planiraju da odgajaju u Njujorku.

Dogovor bivših partnera postignut je u prijateljskom odnosu, pa 44-godišnji Kuper i 33-godišnja Šajk navodno nemaju nikakav pismeni dogovor.

Njegovo pojavljivanje u javnosti usledilo je nakon što mu se glumački kolega Bred Pit na nedavnoj dodeli nagrada National Board Of Review javno zahvalio na pruženoj pomoći u odvikavanju od alkohola.

'Hvala ti Bredli. Bredli je upravo stavio svoju ćerkicu na spavanje i požurio na ovo okupljanje. Moram naglasiti da sam danas trezan samo zahvaljujući njemu. Od tada sam svakim danom sve srećniji. On je pravi prijatelj i duša od čoveka. Volim te i još jednom hvala", obratio se tada emotivnim govorom Bred Pita.

foto: Profimedia

Inače, Kuper i Pit poznaju se od ranije iz sveta Holivuda, a u nekim su projektima i zajedno radili. Bredli je i sam davno priznao da je imao problema s porocima, kada je u mladosti krenuo krivim putem i eksperimentirao s opijatima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs