SVE RADE ZAJEDNO

Goldi Hon i Kurt Rusel zajedno i u karantinu: I nakon 37 godina zajedničkog života ne mogu jedno bez drugoga! (FOTO)

Oni su jedan od najdugovečnijih holivudskih parova i odavno su dokazali kako za pravu ljubav nije potreban nikakav papir. Zajedno su već punih 37 godina, naučili su da žive u svim uslovima, prihvatili jedno drugom sve mane i nedostatke, zato im nije ni najmanji problem da borave zajedno i u karantinu

Vip priča
Autor:
Goldi Hon i Kurt Rusel zajedno i u karantinu: I nakon 37 godina zajedničkog života ne mogu jedno bez drugoga! (FOTO)
Kurt Rasel i Goldi Hon, Foto: Profimedia

I nakon 37 godina zajedničkog života nisu dosadili jedno drugome. Zbog aktualne zdravstvene situacije i pandemije korona virusa trenutno su u karantinu, ali to ih nije sprečilo da barem malo zajedno prošetaju po svom kvartu, štiteći se od virusa zaštitnim maskama na licima.

74-godišnja Goldi Hon i njen pet godina mlađi partner, glumac Kurt Rusel, uživali su na suncu šetajući i razgovarajući.

Njihova ljubavna priča zaista je posebna, a najbolje ju je opisala sama Goldi Hon, glumica koja je pre Rasela bila u braku, i to dva puta. "Srećni smo i zaljubljeni. Volim da budem s njim, svako jutro mi donosi kafu, ja ga za to nagradim poljupcem. Volimo se, ali i svađamo, baš kao i svaki drugi par. Volimo život koji živimo zajedno."

Goldi Hon i Kurt Rusel sreli su se davne 1968. godine na snimanju filma 'The One and Only, Genuine, Original Family Band', a iako je njihova veza započela tek godinama kasnije, Rasel je impresionirao Goldi.

"Imala sam 21, a on 16 i smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za mene. Kada smo se ponovno sreli nakon niza godina, odmah mi se svideo, a i istog sam se trena prisetila koliko mi se tada sviđao. Oboje smo se zarekli da više nikada nećemo imati veze s drugim glumcima, ali nikad ne reci nikad", izjavila je jednom glumica za BBC Radio 4.

Iako je sve započelo popriličnim mamurlukom Kurta Rasela, zahvaljujući kojem je dopustio i ispad, hemiji koju su oboje osećali ništa nije moglo stati na put. Tri nedelje nakon prvog čitanja scenarija Goldi ga je zamolila da joj da časove iz plesa, a umesto vježbanja započeli su dug razgovor. Svoj prvi zvanični izlazak imali su u sving klubu, a završili su ga u kući koju je Goldi Hon prethodno kupila i koja je tek trebala da bude renovirana.

"Nekako smo uspeli da stignemo do stana, zamišljajući nameštaj u izmišljenoj spavaćoj sobi, ali vođenje ljubavi bilo je stvarno, a ubrzo se na vratima pojavila policija jer smo morali daprovalimo u kuću za koju nismo imali ključ", otkrio je Rasel. U vreme kada su započeli vezu glumica je već imala dvoje dece iz propalog braka s Bilom adsonom, ćerku Kejt i sina Olivera, a upravo Raselov odnos s njima bio je ključan da Goldi shvati kako je on onaj pravi.

Iako se ženio 3 puta, ona je zauzela najveće mesto u njegovom srcu: Ljubavna priča Pola i Linde Makartni! (FOTO)

"Ono što me je uverilo da je on taj bilo je kada sam gledala njegov odnos s mojom decom, kada su došli da me posete na filmskom setu. Bio je neverovatan s njima. Totalno prirodan." Iako se nikada nisu venčali, jedno drugome uvek su bili odani. "Ljubav, zahvalnost i saosećanje, jer ponekad će svaki muškarac i svaka žena izludeti svog partnera. Porodica, sreća, smeh i seks ključ su uspeha veze", priznala jeGoldi Hon, dok je Kurt Rasel izneo svoje viđenje:

"Govorim to već poslednje 34 godine - mislim da Goldi i ja nismo ništa drugačiji od ostalih parova jer prolazimo kroz iste stvari. Aliu važna je stvar znati od početka da će u svakoj vezi biti uspona i padova, i svega ostalog, samo to treba prebroditi. Shvatam zanimanje javnosti i fascinaciju ljudi našim odnosom. Brak je institucija koja je tu od pamtiveka, ali oboje smo shvatili da ne želimo biti deo te tradicije. Da me pogrešno ne shvatite, brak nije ništa loše i, ko zna, možda ćemo jednom u budućnosti doći i reći: 'Želimo to da uradimo.' A ako se to i desi, nećemo praviti spektakl od toga, biće to nešto samo za nas.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs