Životna priča

ABBA, 50 godina posle: Kako je ženski deo preživeo veliku tragediju i raspad grupe? (FOTO,VIDEO)

Prošlo je skoro pedeset godina od fenomena zvanog ABBA. Svaki od ovih 4 ljudi ima svoju neobičnu priču

Vip priča 21.02.2020. - 17:45h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Profimedia

ABBA nije samo muzička grupa koja je obeležila sedamdesete godine prošlog veka - to je čitava era muzike na kojoj su odrasle generacije ljudi. 

 

Ovo je priča o njima:

1 / 2 Foto: Profimedia

Ani Frid Lingstad

 

Nekada šarmantna brineta Ani, danas ima 73 godine. Kada je bila mlada i članica popularne grupe ABBA, zbog njenog glasa i sjajnih očiju, muškarci širom planete gubili su razum.

 

Beni Anderson, njen partner u grupi, nije bio njen prvi suprug, ali njih dvoje publika je obožavala. Međutim, njihova ljubav nije bila jaka. Nakon raspada grupe, Ani je otišla prvo u Englesku, a zatim u Švajcarsku, da bi se 1992. godine preudala. Njena nova ljubav bio je princ Hejnrih Rutsto Rais von Plauen, kome je Ani rodila kćerku.

 

Ali Ani nije imala sreće, jer se dešava velika tragedija 6 godina kasnije u kojoj njena kćerka gine, a 1999. godine njen muž umire od raka. 

 

Ani je danas sama. Živi u Švajcarskoj i bavi se humanitarnim radom.


Izgubio sina na najgori mogući način, bio u paklu poroka, sreću pronašao u 54. godini: Životna priča Erika Kleptona! (FOTO)

 

Agneta Feltskog

 

Spektakularna plavuša Agneta je u ABBA grupi spojila dva dobra: kreativnost i ljubav. Sa svojim izabranikom Bjornom, imala je 4 srećne godine života tokom kojih je dobila kćerku. Nakon tog perioda, par se razvodi, a Agneta se ponovo zaljubljuje. Ovog puta njena ljubav je lekar, ali i ta veza puca nakon četiri godine. 

 

Što se muzike tiče, Agneta pokušava sa solo karijerom, ali bez većih uspeha. U tom periodu joj umire otac, a zatim se i majka ubija od tuge zbog gubitka. Pevačica je bila skrhana bolom zbog porodične tragedije. 

 

Sada Agneta ima 69 godina i živi u Stokholmu. Mir i sreću je našla kraj svojih unuka.

 

Razvratan život slavnog muzičara: Video sam kako na svet dolaze moja deca. Ali muzika... Muzika je lepša od svega! (FOTO)

 

Beni Anderson

 

Beni je ceo svoj život posvetio muzici, da bi raspada benda pokušao da oformi duet sa Bjornom, ali bez uspeha. 

 

Dugo je radio u produkciji, pisao muziku za filmove i važne događaje, čak je oformio i orkestar. Ima dvoje dece iz prvog braka: sina i kćerku rođene šezdesetih godina. Posle raskida sa Ani i raspada grupe, ženi se TV voditeljkom. U tom braku dobija sina, koji je danas popularni muzičar. 

 

Beni sada ima 72 godine.

 

Bjorn Ulveus

 

Nakon raskida sa Agnetom i raspada grupe, Bjorn ljubav pronalazi pored Lene, novinarke koja je svoju karijeru posvetila pišući o muzici i muzičarima. U tom braku dobija dve kćerke. Danas Bjorn ima 74 godine i živi u Stokholmu. Veoma je poštovan u svojoj zemlji.

 

Pevanjem se bavio da bi zavodio lepe dame: Pavaroti je od njega napravio zvezdu! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs