Prava ljubavna priča

Bila sam uspešna i nezavisna, a onda sam se zaljubila. Strah me preplavio: Ljubavna priča Kire Sedžvik i Kevina Bejkona!

Iza njih je preko trideset godina braka i dvoje dece. Ovaj par izgleda srećniji nego ikad

Vip priča
Autor:
Bila sam uspešna i nezavisna, a onda sam se zaljubila. Strah me preplavio: Ljubavna priča Kire Sedžvik i Kevina Bejkona!
Foto: Profimedia

Kira Sedžvik priznaje da joj zaljubljivanje u Kevina Bejkona nija bilo lako. Glumica koja je skoro napunila 54 godine, prisetila se vremena kada je prvi put srela Bejkona (61) i njihovog venčanja 1988. godine.

Sedžvikova se za Bejkona udala kada je imala 23 godine, a ubrzo je rodila i njihovo prvo dete, sina Travisa.

"Radila sam i bila profesionalac već od šesnaeste godine. Samostalno sam živela i zarađivala novac. Bila sam u fazonu: ja sam nezavisna.

Holivudski brak koji ruši sve predrasude: Kada uđe u sobu još uvek me ostavi bez reči! (FOTO)

foto: Profimedia

Kada sam se zaljubila u Kevina, osećala sam kao da postoji neka žurba da se venčamo. Ne znam šta je to bilo. Odjednom me to saznanje preplavilo i prestravila sam se", ispričala je glumica.

Taj strah je imao svoje razloge.

"Nisam mogla da računam na ljude. Jednostavno nisam. To nije onaj strah kada misliš da nećeš uspeti. Mnogo ljudi me izneverilo, pa nisam htela da budem ranjiva i u stvarno ozbiljnoj vezi," priznaje Kira.

Uprkos zabrinutosti, dve zvezde su našle način da uspeju.

Sudbonosni susret pre 21 godinu: Ovako je planula ljubav između Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džons!

"On je bio taj. Bio je moja srodna duša, onaj pravi," kaže glumica.

Par je nedavno proslavio 31 godinu braka, sa divnim instagram objavama posvećenim jedno drugom.

Kira je uz fotografiju sa njihovog venčanja napisala:"Nisam sigurna koliko sam bila pametna u tom bezumnom uzrastu od 23 godne ... ali sam večno zahvalna što sam učinila jednu dobru stvar! 31 godina - volim te!"

Kevin Bejkon je takođe podelio fotografiju na Instagramu i napisao:"31 godina danas. Harmonija. Otkucaji srca u vremenu. Zamena uloga. Srećan sam što sam podrška. Volim te."

Nedavno je Kevin Bejkon izjavio: "Gledao sam videokasete naše porodice iz ranih 90ih. Čuvši me kako u pozadini izgovaram jezive šale, rekao sam svojoj supruzi: Kad pogledam te kasete i čujem stvari koje izlaze iz mojih usta, činjenica da si ostala sa mnom je zaista herojska."

Mišel Fajfer je sa ovim čovekom 25 godna u braku: Svi drugi bi pobegli glavom bez obzira, a on je ostao kraj nje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs