Kao svako normalno dete

Džordž od Kembridža napunio 6 godina: Sve što ne znate o malenom princu! (FOTO)

Nove zvanične fotografije princa Džordža posle dve godine pauze

Vip priča
Autor:
Džordž od Kembridža napunio 6 godina: Sve što ne znate o malenom princu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako se njegovi roditelji Kejt Midlton i princ Vilijam trude da njegov život i navike čuvaju u tajnosti, poneke zanimljivosti ipak se otkriju.

Evo nekoliko stvari koje možda ne znate o princu Džordžu, koji danas slavi 6. rođendan!

Školarac kao i svako drugo dete

U školi u Londonu koju pohađa, princ Džordž nema nikakvih specijalnih privilegija, već se tretira kao i svako drugo dete, baš kako su Kejt i Vilijam želeli. Oni žele da njihov najstariji sin izraste u normalnog mladića koji ceni prave vrednosti. Zbog toga mu još uvek nisu rekli da će jednog dana postati kralj.

"Veoma je popularan u školi i ima puno prijatelja. U školu ga dovode Vilijam ili Kejt, i uvek su prijateljski raspoloženi prema svima", rekao je roditelj jednog od đaka koji ide u razred sa Džordžom. Inače, u istoj školi će se na jesen bratu pridružiti i princeza Šarlot.

Počeo je da nosi dugačke pantalone

Kraljevska tradicija nalaže da mali prinčevi u javnost uvek izlaze u šorcu, bila zima ili leto. Ali, Džordžu su roditelji dozvolili da još prošle godine prekrši protokol, iako je trebalo da poštuje ovo pravilo još nekoliko godina.

Princ Džordž slavi 6. rođendan: Mama Kejt odabrala specijalnu lokaciju za proslavu!

Odeću prosleđuje mlađoj sestri

Kao i u svakoj drugoj porodici, i u kraljevskoj familija deca nasleđuju odeću od starijih rođaka. To smo otkrili kada smo na kraljevskoj božićnoj čestitki primetili da princeza Šarlot nosi džemper koji je Džordž nosio 2016. godine. Isti džemper devojčica je nosila prilikom fotografisanja povodom rođenja princa Luisa.

Ume da bude i te kako nevaljao

Princ Džordž je bio toliko nestašno dete, da Kejt i Vilijam nisu mogli da ga vode na kraljevsku turneju po Indiji 2016. godine. Ima čak 7 kumova

Na neki način, princ Džordž je isti kao i sva druga deca, ali sa druge strane, veoma se razlikuje. Na primer, na krštenju je imao čak 7 kumova! U pitanju nosi poznate ličnosti, već prijatelji i važni ljudi iz detinjstva i mladosti Džordžovih roditelja.

Obožava ples, baš kao baka Dajana

Svi se slažu da je princ Džordž nasledio talenat i ljubav prema plesu od pokojne princeze Dajane. Časove plesa pohađa u okviru škole, kako bi dodatno usavršio svoj talenat.

Megan prvi put izvela Arčija, Kejt decu hranila sendvičima iz kola: U ovakvom izdanju ih još niste videli! (FOTO)

foto: Profimedia

Pozira kao profesionalac

Još od najranijeg doba, maleni princ se ponašao potpuno prirodno pred kamerama.

"On je toliko šarmantan, to možete da vidite i na fotografijama. Sa malom decom imate male šanse i malo vremena, ali princ Džordž je neverovatan i uživa u fotografisanju", otkrio je fotograf koji je fotografisao Džordža povodom njegovog drugog rođendana.

Obožava lov na paukove

Princ Džordž obožava prirodu, a jedna od omiljenih aktivnosti mu je lov na paukove. Prema rečima mame Kejt, i Džordž i Šarlot su u stanju da sate i sate provode u bašti.

Pomogao je Kejt da sredi baštu

RHS bašta koju je vojvotkinja Kejt ove godine otvorila ne bi bila ista da nije bilo princa Džordža. Zahvaljujući njemu, tu su staze od kamenja i potočić.

Zna da napravi picu

Nema deteta koje ne voli picu, a među njima je i princ Džordž. Toliko je voli da je ubedio mamu da ga nauči da je sam napravi! Kejt veruje da je u pitanju to što se u igri s testom ruke zaprljaju, a deca malo šta vole više od toga.

Njihov život je idila samo pred kamerama: Princ Hari pred pucanjem, moli Megan da krene na psihoterapiju dok nije kasno!

foto: Profimedia

Igrao je tenis sa Federerom

Pored plesa, princ Džordž voli da igra tenis, ali nema svako dete tu sreću da prve sportske lekcije dobije od teniske zvezde kakav je Rodžer Federer! I legendarni teniser jednako voli princa:

"On je toliko sladak. Drago mi je što voli tenis, ima dobru tehniku", rekao je teniser.

Umire od dosade na zvaničnim događajima

Na nedavnoj proslavi Trooping the colour (Pozdrav bojama), face koje je pravio princ Džordž oduševile su svet. Toliko mu je bilo dosadno, da je morao sebi da pronađe drugu zanimaciju, zbog čega ga je rođaka Savana Filips na kraju držala i rukom mu pokrila usta, da okupljeni ne bi čuli koliko se kikoće.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs