Brak na staklenim nogama

Njihov život je idila samo pred kamerama: Princ Hari pred pucanjem, moli Megan da krene na psihoterapiju dok nije kasno!

Ponašanje vojvotkinje od Saseksa povod je za konstantne svađe u kraljevskoj porodici

Vip priča
13:16h Autor:
Njihov život je idila samo pred kamerama: Princ Hari pred pucanjem, moli Megan da krene na psihoterapiju dok nije kasno!
Foto: EPA / Vickie Flores

Iako su venčani tek godinu dana, život pod kraljevskim pravilima već je počeo da uzima svoj danak u vezi princa Harija i vojvotkinje Megan Markl. Došlo je do toga da je princ počeo da moli suprugu da počne da ide na terapiju kod psihologa.

"Razapet između uloge roditelja, svađe sa bratom Vilijamom i snajom Kejt, očekivanja od kraljice i naroda i skandalozne porodice svoje supruge, Hari samo što ne eksplodira, a ni Megan nije daleko", kaže izvor za RadarOnline.

Kao što smo imali prilike da vidimo, još od kako su se venčali u maju 2018, Megan nije krila da joj se kraljevski protokoli ne dopadaju i javno ih je ignorisala.

"Megan oseća da pravila i zabrane koje poštuje kraljevska porodica nisu u skladu sa današnjim vremenom i milenijalcima, kojima ona sama pripada. Megan i Hari poštuju tradiciju, ali žele slobodu da stvari rade na svoj način", kaže izvor.

Megan se javno žalila prijateljima: Oni nam ne olakšavaju! (FOTO)

Ponašanje Megan Markl postao je povod za konstantne prepirke u kraljevskoj porodici, što je samo doprinelo ionako stresnoj situaciji. Jasno se vidi da su odnosi između braće i jetrvi izuzetno zategnuti, što se naročito videlo na krštenju princa Arčija.

Iako je sve prošlo po protokolu, na porodičnom portretu svi se smeju osim princa Vilijama, dok su svi primetili izuzetno čudan osmeh na licu Kejt Midlton, koja je ukočeno sedela odmaknuvši se od Megan što je više mogla.

A bila je tako sigurna u sebe: Katastrofalni debakl Megan Markl! (FOTO)

Princ Hari odavno javno podržava stručnu terapiju i nije se stideo da prizna da je potražio pomoć psihologa u vezi sa panikom i besom sa kojima nije mogao da izađe na kraj, naročito nakon smrti majke.

"On je javno rekao da ga je psihoterapija spasila u prošlosti i misli da je ista pomoć potrebna i Megan, pre nego što bude kasno", zaključio je dobro upućen izvor.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs