nije se tome nadao

90-ih je glumio sa Džulijom Roberts i predviđali su mu veliku karijeru: Ali je zbog ovoga doživeo sunovrat!

Zbog jedne stvari karijera britanskog glumca krenula je nizbrdo

Vip priča
Autor:
90-ih je glumio sa Džulijom Roberts i predviđali su mu veliku karijeru: Ali je zbog ovoga doživeo sunovrat!
Foto: Profimedia

Britanskom glumcu Rupertu Everetu devedesetih godina svi su predviđali a veliki uspeh u Holivudu zbog glumačkog talenta i atraktivnog izgleda.

Glumio je sa Džulijom Roberts u filmu "Venčanje mog najboljeg prijatelja" i maštao da postane glumački Tom Kruz.

Mislio sam da ću vladati svetom, a na kraju mi je trebalo puno vremena da shvatim da svet i ne funkcionše kako ja mislio. Želeo sam da postanem novi Tom Kruz i jednostavno nisam želeo da pristanem ni na šta drugo', rekao je jednom prilikom Rupert Everet.

Kada ga je upoznala bio je premlad, ali ga nije zaboravila: Ovo je najuspešniji slavni par! (FOTO)

foto: Profimedia

Na vrhuncu svoje slave bio je poznat kao oštar kritičar bez dlake na jeziku, pa tako jednom prilikom nije bio blagonaklon prema Džordžu Kluniju.Naime, holivudskog zavodnika je opisao kao osobu koja nije previše pametna, a njegov film " Okeanovih 11" kao rak ranu svetske kulture. Ali, znao je da se našali i na svoj račun.

U svojim dvadesetim godinama družio se sa velikim svetskim imenima poput Elizabet Tejlor i Madonom.

Žan-Lik Godar: Bio je ludački zaljubljen samo u jednu ženu, a više od svega je voleo film! (FOTO)

foto: Profimedia

Danas, ovaj 60-godišnjak, živi daleko od Holivuda na imanju u britanskom Vilšireu, na kojem živi s majkom. Kako sam priznaje, time nije oduševljen i ljut je na sebe, ali i sudbinu što je imala takav plan.

Ali prošle godine kao da se otvaraju neka lepša vrata . Veliki povratak najavio je filmom 'Srećni princ', o svom heroju Oskaru Vajldu, zbog kojeg je dobio pozitivne kritike.

'Teško je, naročito u ovom svetu u kojem biti stariji znači biti i manje isplativ, do te mere da pomisliš: 'Da samo legnem i odustanem od svega ili da se nastavim da se trudim?', rekao je glumac.

Rupert Everet prozivao Bijonse: Bijonse pati od prevelikog i nekontrolisanog ega!

foto: Profimedia

Govoreći o svim trenutnim angažmanima, priznao je kako je pristao na sve to samo iz jednog jedinog razloga - jer je Holivud prestao da ga zove.A sve je doista izgledalo tako idilično.

"Bio sam drzak, a i nisam preterano znao da razgovaram pred kamerama ili gostujem u zabavnim emisijama. Nisam mogao da glumim ni facu pred paparacima, jednostavno sam bio previše sramežljiv. Sve to me je dodatno zaustavilo u svemu", rekao je glumac jednom prilikom.

Kako je sam priznao najveći problem je imao zbog predrasuda zbog svojih homoseksulanih sklonosti.

Naime, Rupert nikada nije krio svoje opredeljenje, a ta iskrenost ga je skupo koštala.

'U tim danima biti gej bilo je gotovo nemoguće, naročito ako si želeo da dođeš do samog vrha u šou biznisu. Dobio sam neke prilike, ali ne i drugu šansu".

Kako je i sam priznao, za razliku od nekih kolega, nikada nije mogao da krije svoju naklonost prema istom spolu, najviše jer je bio previše opčinjen gej kulturom i jednostavno je želeo da bude deo toga.

'Šou biznis možda izgleda prijateljski nastrojen kada gledaš sa strane, ali kada si deo njega, on je sve samo ne to", zaključio je Rupert.

Danas ne bih snimila Zgodnu ženu: Džulija Roberts iznenadila izjavom o filmu koji ju je proslavio!

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs