Ogorčen

Rupert Everet prozivao Bijonse: Bijonse pati od prevelikog i nekontrolisanog ega!

Gluma je naveo da je odrastao u vremenu kada se cenila ženska lepota i da ne može da shvati sadašnji trend velikig guza i debelih noga
Šuška se
17:10h Autor:
Rupert Everet prozivao Bijonse: Bijonse pati od prevelikog i nekontrolisanog ega!
Foto: Vikipedija

Glumac i pisac Rupert Everet važi za čoveka bez dlake na jeziku, a iako ga je ta osobina koštala poslova, novca i ponekog prijatelja s A -liste slavnih osoba, njegov britak jezik čini ga i najboljim komentatorom aktualnih događanja.

intervjuu za Dejli Mejl, Rupert je ovaj put razvezao jezik o jednoj od najvećih pop ikona današnjice.

- Odrastao sam s takvim idealom lepote gde mi je privlačnost predstavljala nežnu ženu s dugim, vitkim nogama. Sada je odjednom jako in da žene imaju te debele noge s ogromnim bedrima. Rijana ih ima, Kim Kardašijan ih ima i Bijonse ih ima, s tim svojim slonovskim gležnjevima i tom ogromnom stražnjicom. Mislim da je to razlog zašto su sada te masivne cipeletine modni trend; kako bi mogle da podnesu te gigantske noge koje one imaju. Bijonse je ekstreman primer osobe koja pati od prevelikog i nekontrolisanog ega. Fascinantno. Ona priča o svom braku kao da nijedna žena pre nje nije bila udata. I nema šanse da je ona rodila to dete. Netko je drugi rodio tu devojčicu. Bijonse i Džej Zi žive kao moderni grčki bogovi. Pa to je neverojatno – zaključio je Rupert.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs