zanimljivosti sa dvora

Kejt Midlton i princ Vilijam sa decom u prirodi: Kraljevski mališani oduševili svet! (FOTO)

Kraljevska porodica posetila je RHS Garden, jedan od najlepših šumskih vrtova u Čelsiju i sa javnosti podelila slike svoje porodice

Vip priča
12:44h Autor:
Kejt Midlton i princ Vilijam sa decom u prirodi: Kraljevski mališani oduševili svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton fotografije svoje troje dece, princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa drže daleko od očiju javnosti. Ipak, prilikom posete RHS Garden-u, jednom od najlepših šumskih vrtova u gradu Čelsiju, sa svetom su podelili porodične fotografije.

Kraljevska porodica posetila je vrt povodom otvaranja pojekta The RHS Back to Nature Garden, kreiranog od strane vojvotkinje od Kembridža i nagrađivanih pejzažnih arhitekti Andrea Dejvisa i Adama Vajta. Ideja ovog projekta je povezivanje porodica i zajednice sa prirodom kroz različite postavke.

Projekat je osmišljen sa ciljem da se deca i odrasli upoznaju sa prirodom i šumskim svetom kroz kućicu na drvetu, vodopade, potočiće i drvene šatore. Pored toga, akcenat projekta je i na značaju koji priroda ima na mentalno i fizičko blagostanje svakoga od nas.

Vojvotkinja od Kembridža istakla je da provedeno vreme u prirodi tokom najranijih godina detinjstva može uticati na decu da kasnije izrastu u srećne i zdrave osobe.

Na fotografijama kraljevske porodice objavljenim na zvaničnom Instagram profilu može se videti kako najmlađi članovi zajedno sa svojim roditeljima, princem Vilijamom i vojvotkinjom Kejt, uživaju obilazeći vrt upoznajući se prirodom.

Kejt Midlton i princ Vilijam prekršili kraljevski protokol: Zbog ovog ih ceo svet voli još više! (FOTO)

The RHS je Kraljevsko udruženje hortikulture, najpoznatije dobrotvorno udruženje, koje promoviše mentalno i fizičko blagostanje kroz dodir sa zelenim površinama i baštama.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs