predivne

Ovako to rade prave dame: Helen Miren i Endi Mekdauel objasnile neke stvari na crvenom tepihu! (FOTO)

Tako se to radi u životu i na crvenom tepihu!

Star look
10:34h Autor:
Ovako to rade prave dame: Helen Miren i Endi Mekdauel objasnile neke stvari na crvenom tepihu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dve proslavljene glumačke legende, Endi Mekdauel i 12 godina starija koleginica, britanska zvezda Helen Miren su na crvenom tepihu slavnog filmskog festivala u Kanu ponašanjem i izdanjem pokazale kako se obe savršeno nose sa svojim godinama!

A samopouzdanjem, i novom mladalačkom frizurom Helen Miren koja je "debitovala" u Kanu, svima su dale do znanja da su prave legende i dame pre svega. I po tome su se i te kako izdvojile u moru znatno mlađih lepotica i njihovih savršenih izdanja koja se ipak nisu mogla meriti sa zrelom lepotom dveju spomenutih zvezda.

Naime, američka glumica Endi Mekdauel, koju javnost već duže vreme nije imala prilike da vidi, na crveni je tepih stigla "u pratnji" širokog, šarmantnog osmeha, odevena u elegantne sive pantalone širokih nogavica i asimetrični top sa šlepom do poda.

Helen Miren je brzo izazvala oduševljenje svojim pojavljivanjem, a za to nije bila zaslužna samo njena nova, mladalačka frizura u modernoj nijansi ružičaste. Ovim novim imidžem savršeno je upotpunila predivnu haljinu boje crvenkastog zlata u kojoj se pojavila na premijeri filma "Les plus Belles annees dune vie".

One su zajedno pozirale i odisale elegancijom, harizmom, šarmom, samopouzdanjem, baš kako dolikuje pravim filmskim divama!

Sve ovo možete pogledati na sledećim fotografijama!

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs