GLUMICA

Kejt Blančet (50): Okanite se društvenih mreža! Život je haos, posvetite se sebi!

Blančet smatra da društvo danas vrši "mnogo više pritiska" na žene, nego na muškarce. 

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Svaka snažna i uspešna žena kao što je Kejt Blančet može iskusiti problem da se nekako isključi iz čitavog sveta društvenih mreža. 

 

U intervjuu za magazin Glamour, Kejt je iskreno govorila o svim društvenim pritiscima. Savetovala je sve žene da sednu i da ugase svoje telefone na 20 minuta. Ona je istakla da je to sve što je potrebno da bi opustile svoje lice i telo. 

 

Blančet se potom osvrnula da predah od drušvenih mreža i tehnologije može biti izazov, ali da u isto vreme može pomoći da se osećamo i da izgledamo manje stresno nego inače.

 

"Odustanite od društvenih mreža. To će vam 'skinuti' 10 godina", rekla je ona. 

Australijska glumica koja je 2015. godine usvojila ćerku, opisala je da je koncept održavanja ravnoteže između posla i privatnog života praktično samo mit, ali je takođe skrenula pažnju na važnost brige o sebi. 

 

"Život je haos", navodi glumica. "I zato mi je samo 3 minuta ujutru i uveče potrebno da osvežim svoje lice hidratantnom kremom i serumom, i to mi baš prija - iako zvuči malo, meni je to postao sastavni deo svakodnevice."


Životna priča Kejt Blančet: Odrastala je u strahu i besparici, a danas živi život iz bajke!

foto: Profimedia

Blančet smatra da društvo danas vrši "mnogo više pritiska" na žene, nego na muškarce. "Mislim da svi mi rastemo na neki svoj, lični način. Zato je nužno da uradite sve što možete da se osećate bolje i sigurnije u sebe, bilo da je to odlazak na u teretanu, na masažu ili da se dobro naspavate, sasvim je svejedno!" 

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...